Contactaţi-ne

Ecran de colaborare în Windows

Walk in. Plug in. Work together.

Ecranul de colaborare în Windows de la Sharp este un ecran interactiv 4K de 70” din generația următoare, care respectă specificațiile Microsoft WCD și care îți permite să începi instantaneu să colaborezi în timpul ședințelor.


Respectă specificațiile Microsoft și funcționează perfect cu cele mai bune instrumente de colaborare Microsoft 365. Având senzori IoT încorporați, WCD poate funcționa cu Microsoft Azure Digital Twins pentru a monitoriza și optimiza mediile inteligente de săli de ședință și spațiile de colaborare.

Awards for our Windows collaboration display

  • 2019 Top New Technology (TNT) Award for displays. CE Pro and Commercial Integrator magazines.
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Ședințe mereu mai inteligente

Pur și simplu „plug and play” cu ecranele de colaborare în Windows. Cablul său USB-C îți permite să te conectezi rapid și simplu ca să poți începe lucrul.

Oriunde te afli, în săli de ședință, în săli de consiliu sau săli de formare, poți economisi până la 10 minute* din timpul de așteptare pentru a începe ședința și din timpul necesar configurării unei conferințe video pentru persoanele care se conectează de la distanță.

Folosind tehnologia noastră tactilă capacitivă premiată, împreună cu cele mai bune instrumente de colaborare disponibile, precum Microsoft 365 și Microsoft Teams, îți poți duce ședințele la un nou nivel.

* Studiul Total Economic Impact™, Forrester Consulting, Februarie 2016.

Clădiri mereu mai inteligente

Cu centrul său de senzori IoT, ce conține o gamă completă de terminații pentru senzori, îți poți monitoriza mediul de ședințe din clădirea inteligentă, examinând aspecte, cum ar fi:

  • Prezența la ședință
  • Temperatura și umiditatea
  • Lumina ambiantă
  • Nivelurile de calitate a aerului

Această inteligență spațială oferă ocazia pentru o mai bună încălzire, răcire și sisteme de rezervare a sălilor de ședință, care creează împreună un mediu de ședință mai confortabil.

Informații mereu mai inteligente

Noile servicii bazate pe cloud oferă posibilități interesante pentru gestionarea datelor și extragerea informațiilor legate de managementul activelor și resurselor. Datele privind gama de senzori WCD pot fi prelucrate cu algoritmi AI din cloud sau pot fi pur și simplu curățați și returnați pentru utilizare în timp real. Platforma Microsoft Azure Digital Twins IoT poate găzdui servicii pe bază de abonament și bazate pe cloud disponibile în comerț, cum ar fi aplicația Sharp WorkSpace Intelligence* care oferă o valoare tangibilă pentru managementul unităților sau care face pur și simplu sălile mai confortabile.

Always room for improvement

Sharp WorkSpaces is software solution that helps you make the best use of data from the IoT Sensor hub on the Windows collaboration display. It provides clear, visual information to enable more efficient room booking and utilisation and create comfortable meeting and training room environments for more productive collaboration and learning. Using Sharp WorkSpaces is a smarter way to monitor and improve meeting room usage and conditions.

Sharp WorkSpaces delivers real-time analysis of the environmental conditions in your boardrooms and meeting spaces as part of a temperature monitoring system, it continually measures the ambient temperature and relative humidity levels as well as the light and air quality it can help you ensure maximum comfort in each room.

Image for illustration purposes only. 

Înregistrează-te acum și una din echipele noastre de vânzări te va contacta

loading