Contactaţi-ne

Tehnologie pentru afișaje avansată

Inginerii Sharp creează și perfecționează continuu noi tehnologii pentru afișaje. Încă din 2007, spre exemplu, am lansat Advanced Super View (ASV) – o nouă tehnologie pentru afișaje care prezenta cel mai înalt raport de contrast, cel mai amplu unghi de vizualizare și cei mai rapizi timpi de răspuns din lume.

Acesta a fost doar unul dintre multele realizări ale încercărilor noastre continue de a dezvolta noi tehnologii din ce în ce mai sofisticate. Iată câteva alte exemple:

Tehnologie nouă pentru afișaje cu ecran plat

În 2012, Sharp a fost prima companie care a început să producă ecrane LCD cu indiu galiu zinc oxid (IGZO). Această inovație în tehnologia pentru ecrane oferă o definiție ultra-înaltă și luminozitate, cu o eficiență energetică excepțională. În prezent, această „tehnologie nouă” este utilizată în mod standard într-o gamă amplă de afișaje cu cristale lichide.

Cea mai recentă tehnologie UV2A

Una dintre inovațiile noastre în tehnologia pentru afișaje este UV2A. Această tehnologie, care este ideală pentru afișaje cu format mare,combină o serie de materiale brevetate, pentru a permite un contrast excepțional de mare, cu cea mai eficientă utilizare a iluminării din fundal de până acum. Rezultatul constă într-o rezoluție a imaginii superioară și culorii vii, luminoase, combinate cu un consum energetic neobișnuit de redus – tot ceea ce aveți nevoie de la cea mai recentă tehnologie pentru afișaje de la Sharp.

Suntem deschizători de drumuri cu noua tehnologie pentru afișaje interactive

Din punct de vedere istoric, realizarea de afișaje cu ecrane tactile de mari dimensiuni a fost dificilă, deoarece cea mai accesibilă tehnologie cu infraroșii încărca masiv ecranul și era sensibilă la condițiile de mediu. Sharp a avut o abordare diferită, făcând un mare progres cu tehnologia pentru ecrane tactile capacitive proiectate și un controler avansat pentru tehnici mai rapide de eșantionare prezente în afișajul nostru interactiv cu ecran plat BIG PAD de 80”, care suportă orice mediu.

Această cea mai recentă tehnologie pentru ecrane tactile reduce „interferențele” la un nivel foarte mic comparativ cu cel așteptat în mod normal, ceea ce conduce la o precizie tactilă îmbunătățită semnificativ, o experiență de scris fluidă și naturală și o eliminare aproape completă a întârzierilor și a intrărilor false.