Contactaţi-ne

Soluții pentru documente destinate oricărui tip de mediu

În 1972, am lansat primul fotocopiator Sharp; primul pas dintr-o călătorie ce a constat în lansarea constantă de imprimante de birou, echipamente de scanare a documentelor, imprimante multifuncționale versatile (MFP) și imprimante de producție performante, alături de o gamă completă de soluții de gestionare a documentelor și alte soluții de software.

În prezent, portofoliul nostru de soluții pentru documente destinate companiilor variază de la imprimante pentru birouri mici, compacte și imprimante MFP color de rețea, de înaltă performanță, până la unele dintre cele mai performante imprimante de producție din gama de bază existente pe piață – toate putând fi îmbunătățite cu gama noastră de soluții de software optimizate. Vă prezentăm:

Imprimantele pentru birouri mici Sharp

Ideale pentru uz personal sau pentru utilizarea în comun într-un birou mic, accesibilele, dar surprinzător de capabilele imprimante pentru birouri mici și grupuri de lucru mici își fac treaba rapid și silențios.

Imprimantele MFP Sharp

Pentru birouri și grupuri de lucru mai mari, avem o gamă de imprimante MFP alb-negru și color pentru toate nevoile dvs. de imprimare, copiere, scanare și gestionare a documentelor, cu o gamă amplă de opțiuni de finisare pentru împăturire, capsare și stivuire automate.

Imprimantele de producție Sharp

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru documente de mare volum, la nivel intern, vă putem ajuta și în această privință. Prezentând un design robust bazat pe experiența mai veche de 40 de ani, imprimantele noastre de producție pentru volume mari sunt furnizate cu o varietate de opțiuni de controlere și pot produce o gamă vastă de documente și broșuri complet finisate.

Soluții de software optimizate

Hardware-ul versatil, fiabil este doar un singur element al mediului dvs. de documente. Prin adăugarea uneia sau a mai multor soluții de software optimizate, veți putea reduce costul imprimării și copierii, vă veți putea gestiona imprimantele și consumabilele în mod mai eficient, veți spori productivitatea și veți îmbunătăți securitatea.

O soluție pentru documente potrivită oricărei companii

Fiecare organizație are nevoi diferite în ceea ce privește documentele. De aceea, Sharp continuă să își extindă gama de soluții pentru documente destinate oricărui tip de mediu, de la firme mici și mijlocii la corporații mari și organizații din sectorul public.

Indiferent de ceea ce aveți nevoie, indiferent de ce are nevoie organizația dvs., Sharp este aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele.

Soluții de software optimizate

Piețe verticale