Contactaţi-ne

Soluții pentru documente

Eficiente. Intuitive. Securizate.

Lucrați mai inteligent, nu mai mult – oricând, oriunde

Portofoliul lider în industrie de soluții pentru documente destinate companiilor de la Sharp este conceput pentru îmbunătăți modul în care lucrați în orice mediu, de la companii mici și mijlocii (IMM) la corporații mari și organizații din sectorul public.

Portofoliul nostru de dispozitive color și alb-negru include de la imprimante pentru birou A4 compacte la multifuncționale (MFP) entry-level pentru producție – toate putând fi îmbunătățite cu gama noastră de Soluții software optimizate, pentru a ajuta organizațiile să transforme modul în care creează, partajează și interacționează cu informațiile.

Acestea sunt proiectate pentru a vă ajuta să produceți informații mult mai rapid, economisind timp și sporindu-vă productivitatea. De asemenea, sunt simplu și intuitiv de utilizat, de oriunde și folosind orice dispozitiv. Și vă păstrează informațiile în siguranță, la cel mai înalt nivel de securitate disponibil. Acest lucru a condus la recunoașterea soluțiilor pentru documente de la Sharp cu unele din cele mai prestigioase premii din industrie.

Imprimante pentru birou

Imprimantele noastre surprinzător de capabile, dar, totuși, accesibile, pentru uz personal sau pentru utilizare în comun în birouri și grupuri de lucru mici își fac treaba rapid și silențios. Iar pentru birourile și grupurile de lucru mai mari, avem o gamă de multifuncționale clor și alb-negru care pot gestiona cu ușurință toate nevoile dvs. de imprimare, copiere, scanare și gestionare a documentelor.

Imprimante pentru producție

Prezentând un design robust, imprimantele noastre de producție rapide, pentru volume mari sunt alegerea ideală pentru orice sală de imprimare sau Departament de Reprografie Corporativă (CRD). Acestea sunt prevăzute cu o varietate de controlere și pot produce o gamă largă de documente complet finisate și broșuri.

Soluții software

Hardware-ul versatil, fiabil este doar un singur element al mediului dvs. de documente. Prin adăugarea uneia sau a mai multor soluții de software optimizate, veți putea reduce costul imprimării și copierii, vă veți putea gestiona imprimantele și consumabilele în mod mai eficient, veți spori productivitatea și veți îmbunătăți securitatea.

Premii

Soluțiile noastre pentru documente sunt analizate și testate continuu de o serie de organisme profesionale independente și suntem mândri că deținem un portofoliu complet de multifuncționale premiate.