Contactaţi-ne

Soluții de afișaje interactive

Când vine vorba despre monitoare cu ecran tactil și ecrane interactive, aveți nevoie de două lucruri: calitate excepțională și utilizare simplă, fără efort. De aceea, trebuie să analizați mai atent gama amplă de soluții de afișaje interactive de la Sharp.

În sala de conferințe, în studio sau în sala de curs, soluțiile noastre interactive vă oferă o adevărată experiență similară scrisului cu pixul pe hârtie, ceea ce permite oricui să le utilizeze în mod natural și intuitiv. Nu trebuie să învățați nicio tehnologie complexă – oricine se poate apropia, acționa și începe să partajeze. Iar acesta este doar începutul.

Software-ul Display Connect de la Sharp permite oricărei persoane din cadrul întâlnirii să se conecteze la afișajele noastre interactive cu ecran plat BIG PAD, să vizualizeze orice pe ele (inclusiv text, grafică, fotografii, videoclipuri și chiar notițe scrise de mână) și să contribuie direct de pe tablete și alte dispozitive mobile. În plus, pot contribui la fel de ușor chiar dacă lucrează în încăperi diferite.

Monitoare cu ecran tactil superioare

Disponibile într-o varietate de dimensiuni care se potrivesc cu orice mediu, ecranele noastre interactive prezintă o rezoluție super-clară și o tehnologie de ecrane tactile cu reacție foarte rapidă de răspuns.

Deoarece recunoaștem că tehnologia poate sta uneori în cale, am creat o interfață cu utilizatorul și instrumente de aplicații care fac ca toate operațiile cu soluțiile noastre de afișaje interactive să fie simple și intuitive. Nu este nevoie de formare – o familiarizare rapidă este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe să creați, să comunicați și să colaborați.

Au și un aspect deosebit. Toate monitoarele noastre cu ecran tactil, de la cele mai mici modele pentru întâlniri în grupuri restrânse până la cele mai mari soluții de afișaje interactive pentru aplicații solicitante, esențiale pentru misiuni și medii educaționale, au un design elegant cu o ramă subțire, pentru a asigura faptul că nimic nu distrage atenția de la mesajul afișat pe ecran.

O gamă completă de soluții de afișate interactive versatile

Cele mai mici ecrane tactile interactive ale noastre pornesc de la un format de 40”, compact, dar care atrage atenția. Acestea sunt ideale pentru întâlniri cu până la șase persoane și oferă, de asemenea, posibilități noi pentru semnalistică și afișaje interactive pentru retail.

De cealaltă parte, avem afișajele interactive cu ecran plat BIG PAD de 80” pentru spații mari. Se pot conecta împreună până la trei dintre aceste ecrane tactile profesionale pentru a crea o soluție interactivă versatilă pentru camere de comandă, expoziții, zone moderne de recepție și alte tipuri de spații de mari dimensiuni.

Toate sunt capabile să ofere funcții de conferințe video și unele folosesc tehnologia tactilă capacitivă proiectată de la Sharp, lider în clasa sa pentru precizie excepțională, fără erori la scrierea pe ecran. Unele sunt prevăzute cu funcție de extensie cu slot Mini-OPS, care permite conectarea unor dispozitive suplimentare, extinzând funcționalitatea.