Contactaţi-ne

Soluții de software optimizate

Fie că administrați un grup mic de lucru, un departament cu activitate intensă sau o sală de imprimare sofisticată, multifuncționalele (MFP) Sharp sunt întotdeauna o alegere perfectă pentru imprimare, copiere și scanare. Știați însă că pot face și mai multe dacă sunt utilizate împreună cu gama noastră de Soluții de software optimizate?

Cu soluțiile de software pentru îmbunătățirea fiecărei etape a gestionării documentelor, inclusiv controlul documentelor, administrarea fluxului de lucru, stocarea securizată a documentelor, scanarea documentelor și altele, avem tot ceea ce vă trebuie pentru a vă îmbunătăți productivitatea și pentru a ține costurile sub control.

 • Administrarea ieșirilor

  Soluțiile noastre de imprimare optimizată vă oferă o modalitate simplă prin care vă puteți controla flota de imprimante și vă puteți reduce costurile. Software-ul de administrare a ieșirilor vă permite să vedeți exact cât de mult sunt folosite imprimantele dvs., de către cine și când anume, spre exemplu, și puteți controla drepturile de acces pentru fiecare imprimantă din rețeaua dvs. Vă oferă, de asemenea, informațiile de care aveți nevoie pentru a vă asigura că imprimantele potrivite se află în locurile potrivite, pentru eficiență optimă.

 • Capturile din documente

  Soluțiile noastre de scanare optimizată conferă viteză și eficiență procesului de realizare a capturilor din documente. Scanare, indexare, completare, distribuire, recuperare: toate aceste sarcini care necesită de obicei mult timp pot fi realizate fie automat, atunci când scanați, fie în numai câteva secunde prin atingerea pictogramelor de pe panoul de comandă tactil al multifuncționalei. Procesul de realizare a capturilor din documente nu a fost niciodată mai simplu.

 • Aplicații mobile

  Toți ne bazăm pe telefoane și tablete pentru a păstra legătura cu ceilalți și pentru a accesa informații. Soluțiile noastre mobile optimizate vă permit să integrați complet toate tipurile de dispozitive mobile în rețeaua dvs. Pe lângă faptul că le oferă oamenilor o modalitate simplă de a imprima informații de pe telefoane, tablete și laptopuri, aplicațiile noastre mobile îi ajută să scaneze și să partajeze în siguranță documente când nu se află la birou.

 • Gestionarea documentelor și fluxul de lucru al documentelor

  Soluțiile noastre optimizate pentru fluxul de lucru îi ajută pe toți membrii echipei să își îmbunătățească eficiența, simplificând sarcinile repetitive. Acum, puteți scana documentele și le puteți trimite direct către persoana, aplicația sau funcția din cadrul organizației care are nevoie de ele.

  În cloud sau pe propriile dvs. servere, software-ul de gestionare a documentelor pune la dispoziția angajaților autorizați informațiile esențiale în orice moment, oriunde, de pe aproape orice dispozitiv, inclusiv telefoane și tablete.

 • Administrarea dispozitivelor

  Imprimantele, copiatoarele și multifuncționalele necesită atenție continuă - chiar dacă numai pentru a le alimenta cu toner și hârtie. Fie că aveți câteva imprimante sau sute, Soluțiile de gestionare optimizate de la Sharp și software-ul de administrare a dispozitivelor vă simplifică viața. Întreruperile sunt reduse la minimum, timpul de inactivitate este redus, iar productivitatea este menținută în toate grupurile de lucru.

 • Pre-press și software-ul de gestionare a lucrărilor pentru imprimante din clasa de producție

  Pentru mediile de producție, oferim soluții optimizate Pre-press și de gestionare a lucrărilor. O interfață intuitivă de tip drag & drop vă oferă un control simplu asupra oricărui tip de lucrare, permițându-vă să selectați dispozitivul de producție, să stabiliți prioritatea lucrărilor, să echilibrați volumele de lucru și multe altele.

  O funcție utilă de Examinare a lucrării vă permite să verificați lucrările înainte de a începe un ciclu de imprimare, puteți partaja lucrări mare între dispozitive pentru a dubla sau tripla viteza efectivă de producție și puteți utiliza gestionarea electronică a tichetelor de lucrări pentru a accelera și a simplifica fluxul de lucru.