Contactaţi-ne

Soluții de afișaje profesionale

Gama de soluții de afișaje profesionale Sharp oferă o rezoluție excelentă a ecranului și o fidelitate excepțională a culorilor în orice mediu în care comunicarea vizuală eficientă este esențială.

Locațiile aglomerate de retail, camerele de control esențiale pentru misiuni, centrele de relaxare și divertisment, instituțiile de învățământ, sălile de conferință, holurile, nodurile de transport, centrele de conferință - toate pot beneficia de tehnologia noastră pentru semnalistică digitală în format mare și rezoluție 4K superioară.

Așadar, ce anume face diferența între soluțiile „comune” și soluțiile de afișaje profesionale? Rezoluția este o parte a ecuației, de aceea, folosim rezoluția 4K la unele modele, sporind claritatea de care aveți nevoie pentru a comunica detalii fine unui public aflat la distanță. Însă acestea este doar unul dintre motivele pentru care profesioniștii insistă să utilizeze afișajele digitale Sharp.

Afișaje digitale profesionale pentru orice mediu

Camerele de control și centrele comerciale aleg afișajele noastre profesionale de înaltă fidelitate, deoarece sunt suficient de luminoase pentru a ieși în evidență în spații cu niveluri ridicate de lumină ambiantă și deoarece au fost proiectate pentru a funcționa 24/7.

În plus, în funcție de model și aplicație, afișajele noastre digitale vă permit să valorificați conectivitatea inteligentă și conținutul dinamic bazat pe cloud, simplificând selectarea și comunicarea mesajului potrivit către publicul potrivit la momentul potrivit.

Disponibile în configurații portret și peisaj (și chiar orientate în sus sau în jos în unele cazuri) și cu unele modele optimizate pentru utilizarea la pereți video care atrag atenția, la o scară impresionantă, gama noastră de soluții de afișaje profesionale include cele mai bune afișaje pentru retail din industrie.

Semnalistica digitală Sharp – alegerea profesioniștilor

Ori de câte ori precizia și claritatea sunt esențiale, există un afișaj digital Sharp potrivit. Ecranele tactile compacte, afișajele pentru retail în format mare, rezoluția 4K, culorile excepționale, gestionarea ușoară a conținutului, fiabilitatea 24/7, consumul energetic foarte scăzut - indiferent ce căutați la o soluție de afișaje profesionale, veți găsi aici.

În plus, unele dintre afișajele noastre profesionale sunt prevăzute cu funcție de extensie cu slot Mini-OPS, care permite o gamă din ce în ce mai mare de dispozitive terțe ce pot fi conectate, extinzând funcționalitatea.