Contactaţi-ne

Skywell® 5TE - generatorul atmosferic de apă

Apă inteligentă pentru companii inteligente

Companiile de pretutindeni trec printr-o revoluție: de la noile tehnologii la noile metode de lucru. Iar dvs. încercați să puneți în echilibru aceste schimbări, creând, în același timp, un spațiu de lucru inteligent.

Așadar, cum ar fi dacă ați avea la dispoziție o modalitate prin care v-ați putea îmbunătăți responsabilitatea socială, dotările și ați putea reduce efectul asupra mediului înconjurător?

Schimbați-vă afacerea

Pentru a obține beneficiile unei forțe de muncă conectate, agile, știți că o afacere inteligentă este esențială.

Acesta este un mod portabil, comod de a furniza apă. Deoarece nu este nevoie să instalați conducte, puteți amplasa aparatul Skywell exact acolo unde doriți. De la săli de ședință și holuri aglomerate, la săli de evenimente și birouri în aer liber, puteți furniza oriunde apă curată, proaspătă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să conectați aparatul la o sursă de alimentare și sunteți gata să îl folosiți.

În plus, aparatul produce peste 18 litri de apă potabilă curată în fiecare zi, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se termină apa.

Schimbați-vă rutina

Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de problemele de sănătate cauzate de deshidratare. Prin urmare, atunci când combinați natura ecologică a aparatului Skywell cu capacitatea sa de a urmări admisia de apă, aveți un dispozitiv pe care oamenii îl vor iubi.

Utilizatorii pot accesa statistici despre cantitatea de apă pe care o beau. Și pot stabili chiar obiective pentru apa consumată zilnic.

În plus, tablourile de bord ale aparatului vă permit să ajustați rapid și simplu setări, precum temperatura apei. Indiferent că doriți apă fierbinte pentru ceai, cafea sau alimente sau un pahar de apă rece, reconfortant, apa este gata instantaneu.

Logoul Sharp este afișat doar în scopuri de personalizare a ilustrațiilor.

Schimbați-vă mediul

Obiectivele de mediu și cerințele de responsabilitate socială sunt din ce în ce mai greu de realizat. Skywell reprezintă o modalitate ușoară prin care vă puteți reduce impactul asupra lumii. Aparatul reduce cantitatea de plastic pe care vă bazați. Și reduce emisiile de carbon datorită lipsei pompării, docutelor, expedierii și livrării.

Spre deosebire de aparatele tradiționale de răcit apa, nu este nevoie de vehicule mari care să livreze sticlele care necesită manipulare sau depozitare. În plus, vă permite să spuneți adio sticlelor de plastic de unică folosință – o imensă problemă globală.

Cum funcționează?

Skywell 5TE absoarbe aerul ambiant și colectează umiditatea prin condensare. Tehnologia avansată de monitorizare, în combinație cu șase filtre, două lămpi cu ultraviolete și unitate de tratare cu ozon, asigură puritatea fiecărei picături de apă. În plus, apa este monitorizată continuu, pentru a se garanta calitatea, limpezimea și gustul acesteia.

Generatorul atmosferic de apă Skywell necesită condiții de mediu adecvate pentru a genera apă la capacitate optimă. În zone cu umiditate mai mică sau în caz de umiditate redusă, ce poate afecta apa produsă, aparatul poate fi conectat la o sursă suplimentară de apă, iar calitatea apei poate fi menținută prin utilizarea sistemului de filtrare.

Faceți posibilă o hidratare curată și eficientă

Generatorul atmosferic de apă Skywell produce apă curată din aerul înconjurător, reducând utilizarea conductelor și a plasticului. Fiecare picătură de apă este filtrată, purificată, testată și monitorizată continuu, pentru a asigura calitatea, limpezimea și gustul acesteia.

Generarea de apă din aer. Furnizarea apei oriunde.

Noul generator de apă Skywell® de la Sharp este un produs ecologic, care generează peste 18 litri de apă potabilă purificată în fiecare zi – din aer. Pentru a sărbători lansarea Skywell, Sharp a făcut o donație în valoare de 7.500 £ pentru a construi o nouă pompă manuală de apă care va constitui o sursă sustenabilă de apă proaspătă atât de necesară pentru o întreagă comunitate din Etiopia.

Acesta este doar primul pas al parteneriatului nostru cu charity: water, o organizație non-profit care se dedică furnizării de apă potabilă curată, sigură pentru oamenii din țările în curs de dezvoltare. Se estimează că finalizarea proiectului va dura 21 de luni și vom posta actualizări periodice pe blogul nostru, așa că veniți alături de noi în călătoria noastră.