Contactaţi-ne

Soluții de semnalistică optimizată Sharp

Pentru instalații dificile de semnalistică digitală, platforma SoC de la Sharp pentru Android™ a fost deschisă pentru o comunitate mică și exclusivă de companii importante de software pentru semnalistică, prin intermediul programului pentru parteneri - Platforma de arhitectură deschisă Sharp. Platforma le oferă companiilor opțiunea de a adăuga software specializat care să corespundă nevoilor de soluții de semnalistică pentru activitățile lor.

Sharp Europe are în prezent parteneriate cu CityMeo, Instoremedia, Navori și Stino.

CityMeo este o soluție profesională la cheie pentru comunicările pe ecran, proiectată să vă stimuleze afacerea.

Instoremedia AB este o companie suedeză de semnalistică digitală, înființată în 2004, care oferă soluții software companiilor care doresc să comunice prin diferite platforme, precum Windows, Android și altele.

Navori este o companie elvețiana cu o experiență de 20 de ani în domeniul software-ului de semnalistică digitală.

StiNO este un producător german de software de semnalistică digitală pentru soluții de comunicare AV, care oferă software bazat pe web pentru managementul de conținut, adecvat pentru rețele independente până la rețele mari și servicii bazate pe cloud.

Consultați periodic această pagină pentru actualizări ulterioare sau contactați-ne pentru mai multe informații despre cum puteți deveni un Partener de arhitectură deschisă Sharp.