Contactaţi-ne

Servicii gestionate

Dacă vreți ca echipa dvs. să beneficieze de eficiența posibilă atunci când se dețin toate instrumentele și procesele cele mai bune, aveți nevoie de ajutorul unui furnizor de Servicii gestionate precum Sharp.

Sharp oferă Servicii gestionate unui număr din ce în ce mai mare de organizații din sectorul public și privat, care doresc să elibereze resursele care pot fi folosite mai bine pentru a-și gestiona funcțiile esențiale pentru misiuni. Ne aleg pe noi, deoarece le înțelegem nevoile, știm cum să oferim reduceri de costuri și avem resursele și expertiza necesare pentru a gestiona întreaga livrare de servicii.

Servicii de documente gestionate

Serviciile noastre gestionate de documente formează o suită completă de servicii configurabile, securizate, care vă pot transforma fluxurile de lucru cu documentele în fiecare etapă a procesului, din momentul în care este creat documentul până în momentul în care este arhivat în siguranță și în orice fază intermediară.

Servicii gestionate de imprimare

Pentru imprimarea eficientă Serviciile noastre gestionate de imprimare asigură o disponibilitate maximă a imprimantelor dvs., mai puține întreruperi și, în aproape toate cazurile, economii imediate de costuri de imprimare, oferind, în același timp, îmbunătățiri pentru fiecare flux de lucru cu documente.

Pregătirea companiei dvs. pentru viitor

Serviciile noastre gestionate de documente sunt implementate atât printr-un proces cu cinci etape, testat în timp - de la descoperirea precoce la câștiguri rapide, cât și prin continuarea optimizării pe termen lung, care va susține creșterea activității dvs. în anii următori.

Serviciile gestionate optimizate de la Sharp sunt completate de gama noastră din ce în ce mai mare de Soluții software optimizate, servicii profesionale și produse premiate, care se combină pentru a vă îmbunătăți toate fluxurile de lucru zilnice.

Contactați Sharp  pentru o evaluare a modului în care Serviciile gestionate vă pot ajuta afacerea.