Contactaţi-ne

Servicii gestionate optimizate

 • Servicii gestionate optimizate

  Este mult mai greu să mențineți competitivitatea în mediul de afaceri actual. Clienții, managementul și angajații, toți vor mai mutt - din puțin.

  Prin Serviciile gestionate optimizate putem identifica și înlesni tranziția către noul echipament, metode și procese ce ajută angajații să folosească informațiile mai bine și să devină mai productivi, pentru ca managamentul să economisească bani și clienții să se bucure de o experiență și mai bună.

  Serviciile gestionate optimizate nu numai că îmbunătășesc modul în care accesați și vizualizați datele dumneavoastră, dar și modul în care interacționați și în care procesați informațiile, prin intermediul fluxurilor de activități digitale îmbunătățite și a muncii de colaborare mai eficiente. Serviciile variază de la abordarea funcțiilor comerciale specifice până la cuprinderea unei întregi organizații și vor reduce la scară pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.

  Procesul în cinci faze - de la descoperire la optimizare constantă și continuă - servește drept cadru strategic pentru fiecare angajament și este destinat să asigure o colaborare adevărată, flexibilă și scalabilă. Prin urmare, un angajament poate începe în orice etapă, iar echipa noastră de profesioniști vă poate gestiona parcursul pentru o muncă mai eficientă și productivă.

  Serviciul este fundamentat pe gama de Soluții software optimizate, servicii profesionale, instrumente, management, raportare și produsele noastre hardware premiate.

 • Servicii optimizate de documente

  Serviciile optimizate de documente reunește serviciile noastre gestionate de printare, de producție și de conținut gestionat. Oferind un set de servicii sigure, ce pot fi configurate vertical putem furniza un avantaj concurențial imediat și constant la locul de muncă al clientului.

  Vă putem ajuta să reduceți costurile de printare, să introduceți activități mobile de printare sau  automate sigure și justificabile. Dispunem de instrumentele care vă vor permite să colaborați mai eficient, să împărtășiți informațiile mai sigur și să luați decizii mai repede. Sau, dacă vreți să maximizați potențialul forței de muncă mobile, vă putem ajuta și cu aceasta.

  Consultanții noștri se vor dedica să înțeleagă nevoile și prioritățile dumneavoastră pentru a vă recomanda investiții de raționalizare a proceselor de printare la locul de muncă. Prin canalizarea tehnologilor Sharp și a ecosistemelor de software scalabile putem asigura că angajații dumneavoastră dețin informațiile corecte necesare muncii lor atunci când au nevoie.

  Tehnologiile și serviciile noastre sunt modulare și integrate ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în orice ordine și pe o perioadă de timp ce se potrivește bugetului dumneavoastră.

 • Managed Print Services (Servicii de imprimare gestionată)

  Numeroase companii depind de funcţionarea imprimării şi scanării, însă majoritatea nu au timpul, resursele sau aptitudinile specializate necesare pentru a-şi gestiona eficient imprimantele. Fără o abordare centralizată, administrarea inutilă şi costurile consumabilelor pot avansa în timp ce performanţa generală a companiei se reduce.

  Cu toate că imprimantele şi multifuncţionalele Sharp au oferit întotdeauna un nivel remarcabil de performanţă şi fiabilitate, cu Sharp Managed Print Services (MPS), puteţi reduce instantaneu costurile de imprimare cu până la 30%*. De asemenea, puteţi face economii graduale, dacă aceste servicii sunt implementate cu ajutorul mixului mai amplu de la Sharp de tehnologii şi servicii dedicate companiilor.

  Indiferent dacă aveţi un singur dispozitiv sau o flotă întreagă, Sharp MPS face ca gestionarea flotei dvs. să fie mai uşoară şi mai securizată. Consultanţii noştri vă vor ajuta să evaluaţi şi să vă îmbunătăţiţi abordarea generală în privinţa imprimării şi scanării, prin dezvoltarea de politici de imprimare care să reducă deşeurile şi să controleze rezultatul viitor de imprimare, îmbunătăţind, în acelaşi timp, experienţa de imprimare pentru utilizatorii dvs.

  *Sursa; Gartner 2013 „Iniţiativele active de gestionare a imprimării vă pot reduce costurile de imprimare de la birou cu 10% până la 30%”