Contactaţi-ne

Securitatea informațiilor

Imprimantele și multifuncționalele reprezintă o parte esențială a proceselor de business și a fluxului de lucru al documentelor din cadrul organizației. Însă, dacă sunt gestionate în mod corespunzător, pot constitui un potențial punct slab pentru rețeaua sau politicile dvs. de securitate a datelor. Și, odată cu cerințele de reglementare în continuă schimbare, precum GDPR, știm că organizațiile au nevoie de cât mai mult ajutor și asistență cu putință.

Cu cât multifuncționalele devin mai avansate și mai integrate, cu atât este mai mare riscul ca informațiile confidențiale să fie copiate, imprimate, scanate sau trimise prin fax și toate companiile au responsabilitatea de a proteja datele pe care le dețin despre clienții și angajații lor. Pe 25 mai 2018, a intrat în vigoare în toată Uniunea Europeană Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

Sharp oferă o suită de funcții de securitate integrate pentru a contribui la protejarea informațiilor împotriva unei multitudini de amenințări. Vă vom oferi instrumentele cu care vă puteți controla și gestiona politicile de securitate pentru imprimare și vă vom ajuta să protejați informațiile confidențiale, indiferent că sunt imprimate, copiate, scanate, trimise prin fax, stocate sau partajate în rețeaua dvs.