Contactaţi-ne

Imprimante de birou de format mare și imprimante de producție

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante pentru birouri mari sau a unei imprimante de producție rapide, capabile, atunci trebuie să luați în calcul Sharp. Color sau alb-negru, din gama de bază sau din gama de top, cu controler EFI Fiery sau cu controlerul nostru propriu, există o imprimantă de producție digitală Sharp pentru orice sală de imprimare și departament de reprografică corporativ (CRD).

Susținute de gama noastră de Soluții de software optimizate care extind posibilitățile și sporesc eficiența, securitatea și ușurința de utilizare, toate imprimantele noastre de producție și imprimantele de format mare sunt nu numai suficient de rezistente pentru imprimarea de producție de mare volum, ci sunt și extrem de ușor de utilizat și surprinzător de eficiente energetic.

Alegerea modelului potrivit

Înainte de a compara imprimantele de producție, trebuie să țineți cont de lucrările pe care le veți efectua și de abilitățile de imprimare de producție de care dispuneți la nivel intern.

Dacă aveți deja una sau mai multe dintre imprimantele pentru birouri mari sau multifuncționalele noastre (MFP) și vă gândiți să vă extindeți flota pentru a include o imprimantă de producție Sharp sau una dintre imprimantele noastre de format mare – poate pentru a oferi imprimare de date variabile sau pentru a obține fluxuri de lucru de top în industrie, cu o fidelitate excepțională a culorilor, merită să luați în considerare un model cu Fiery Digital Front End (DFE).

Unele dintre modelele noastre au un Gateway Fiery integrat, care poate comuta între controlerul Fiery și controlerul nativ Sharp, oferindu-vă ce este mai bun din ambele variante.

Unic pentru Sharp, Gateway Fiery oferă operatorilor experimentați acces cu o singură atingere la stația de lucru pentru comandă, lider pe piață de la EFI, fără a instala o stație de lucru separată. Orice reglaje pe care doriți să le faceți la echipamente sau mediile de imprimare pot fi gestionate direct de pe panoul de comandă. Fără dezordine sau probleme, doar control instantaneu și fără efort asupra întregii dvs. flote de imprimante de producție digitală.

Simplitate elegantă

Dacă investiți în prima dvs. imprimantă de producție digitală și nu aveți încă abilitățile sau experiența necesare pentru a folosi unul dintre DFE-urile mai sofisticate, puteți alege o imprimantă de producție Sharp echipată cu propriul nostru controler, complet integrat.

În acest caz, veți avea un ecran tactil color, mare, cu comandă tactilă, care simplifică orice operație. Și, deoarece majoritatea lucrărilor pot fi automatizate de la început până la sfârșit, aproape că nu este necesară intervenția operatorului și există puține șanse de eroare.

Toate imprimantele de producție Sharp pot oferi rezultate de înaltă calitate pe o gamă amplă de medii de imprimare. De fapt, au toate caracteristicile pe care vă așteptați să le găsiți la o imprimantă de producție digitală de primă clasă, cu excepția complexității!