Contactaţi-ne

BP-10C20

  • Imprimare, copiere, scanare
  • Pagini pe minut: 20 alb / negru 20 color
  • Capacitate hârtie: standard 350, max. 1850 coli
  • Panou de comandă înclinabil, cu LCD monocrom cu 5 linii, de 4"
  • Scanare color completă în rețea cu multiple destinații de scanare
  • Port USB amplasat comod în partea din față a multifuncționalei, ce permite imprimarea ușoară de pe unitatea USB sau scanarea pe aceasta
  • Conectivitatea wireless opțională permite accesul ușor de pe dispozitive mobile și amplasarea flexibilă a multifuncționalei
  • Funcția de copiere a cărților de identitate cu tastă dedicată permite copierea ușoară a ambelor fețe pe o singură pagină

Prezentare generală

BP-10C20 vă permite să efectuați rapid și ușor sarcinile zilnice, totul cu mult mai mult stil.

Fie că vreți să imprimați, copiați sau scanați documente, această multifuncțională color A3 din gama de bază susține mediile restrânse de birou și este simplu de utilizat, simplu de administrat și pur și simplu mai stilată.

Cadrul său cubic unic și amprenta mică (una dintre cele mai mici amprente disponibile pentru dispozitive color A3) înseamnă că se potrivește aproape oriunde, iar paleta sa de culori în două nuanțe îmbunătățește aspectul oricărui spațiu de lucru.

Portul USB din partea din față a dispozitivului permite imprimarea ușoară a documentelor de pe unitatea USB sau scanarea pe aceasta. Iar cu adaptorul LAN wireless opțional, puteți conecta multifuncționala la orice dispozitiv cu funcție Wi-Fi, astfel încât oricine să poată imprima sau scana direct de pe smartphone, tabletă sau PC folosind aplicația AirPrint, Google Cloud Print sau Sharpdesk Mobile.

Digitalizarea și partajarea informațiilor sunt rapide și simple. Documentele pot fi scanate și salvate în destinații multiple.

Pentru a economisi timpul și efortul, BP-10C20 vă permite să copiați fața și versoul cărților de identitate pe o singură pagină prin simpla apăsare a unui buton și, de asemenea, poate roti în mod automat și poate sorta documente de copiat cu mai multe pagini în seturi.

BP-10C20 are o viteză de producție de 20 ppm și o capacitate standard de hârtie de 350 de coli, ce poate fi extinsă la până la 1.850 de coli. Panoul de comandă LCD cu 5 linii, de 4” poate fi înclinat pentru vizualizare ușoară, iar indicatorul luminos de stare vă permite să verificați starea echipamentului și a lucrării, chiar și de la distanță.

Ca toate multifuncționalele Sharp, BP-10C20 include o gamă de funcții de securitate proiectate să vă protejeze documentele, cum ar fi autentificarea utilizator/dispozitiv și criptarea avansată a rețelei.

Descărcări

Specificaţii