Contactaţi-ne

Satisfacerea nevoilor piețelor verticale

Sharp este renumit pentru imprimantele mici de birou care economisesc spațiul și pentru imprimantele corporative eficiente energetic; știați însă că soluțiile noastre includ mult mai mult decât imprimante businesspentru a satisface nevoile piețelor verticale selectate?

Departamente de stat, societăți din domeniul juridic și financiar, instituții de învățământ, industria ospitalității, sectorul sănătății – indiferent de specializarea dvs., veți constata că Sharp are soluții care vin în întâmpinarea nevoilor dvs. specifice.

De fapt, gama noastră include, de asemenea, multifuncționale (MFP) alb-negru și color de înaltă performanță, imprimante de format mare rapide și versatile și un portofoliu de Soluții de software și Servicii gestionate care facilitează eficiența și productivitatea la orice loc de muncă: Iată câteva exemple:

 • Instituții de stat locale și centrale

  Tehnologia fiabilă de imprimare de la Sharp a făcut posibilă producerea de materiale imprimate de înaltă calitate în condiții de maximă siguranță. Imprimantele de format mare și multifuncționalele noastre simplifică procesul de creare a unei varietăți de documente și broșuri complet finisate în cantități care ar necesita altfel serviciile unor imprimante comerciale terțe.

 • Învățământ

  Școlile, colegiile și alte instituții de învățământ care sunt în căutarea unei soluții accesibile de imprimare, cu certificări ecologice bune, securitate de top și gestionare simplă a documentelor vor găsi toate aceste lucruri la Sharp. Mai multe dintre imprimantele noastre corporative, imprimantele de format mare și chiar imprimantele mici de birou, foarte accesibile sunt populare în domeniul învățământului.

 • Societăți din domeniul juridic și financiar

  Firmele de avocatură și organizațiile financiare vor aprecia ușurința cu care pot fi folosite imprimantele business și multifuncționalele noastre pentru a crea și gestiona documente confidențiale, cu un lanț de audit ce poate fi verificat. În plus, puteți șterge complet toate lanțurile de date de pe echipament atunci când sosește momentul să îl înlocuiți.

 • Sănătate

  Costul și securitatea sunt probabil și mai importante în domeniul sănătății decât în orice altă piață verticală. De aceea, am proiectat o gamă de imprimante business și multifuncționale - și imprimante de format mare – cu un cost per pagină competitiv și unele dintre cele mai stricte măsuri de securitate din industrie.

 • Industria ospitalității

  Înțelegem sectorul în rapidă mișcare, cu termene limită strânse al ospitalității corporative și presiune care se pune pe hoteluri, unde imaginea înseamnă totul și există doar o singură șansă pentru a face totul ca la carte.

  Acum, vă puteți impresiona oaspeții cu multifuncționalele Sharp care simplifică operațiile de scanare și trimitere prin e-mail a documentelor pe suport hârtie, operațiile de trimitere și primire a faxurilor și de imprimare a indicatoarelor, avizelor și chiar a unor meniuri elegante pe medii de tipărire de înaltă calitate. În plus, avem o serie de funcții ușor de folosit la imprimantele noastre de format mare, care vă permit să produceți elemente de semnalistică atractive, de înaltă calitate în doar câteva momente.

 • Corporativ

  Întreprinderile și grupurile de lucru se bazează pe imprimantele multifuncționale pentru a genera rapoarte, pentru a publica broșuri și pentru a crea prezentări de înaltă calitate și care exprimă profesionalism. Imprimantele multifuncționale reprezintă legătura naturală între informație și modul în care oamenii o utilizează, motiv pentru care Sharp oferă un set cuprinzător de securitate proiectat să furnizeze clienților noștri o abordare accesibilă pentru a securiza informațiile confidențiale. Susceptibil la cerințele multor întreprinderi, Sharp combină o incripție inițială cu multiple suprascrieri ale datelor, asigurând un nivel mai ridicat de securitate comparat cu procesele actuale utilizate de alți producători.