Contactaţi-ne

Piețe verticale

 • Educaţie

  Creaţi şi susţineţi medii de învăţare îmbunătăţite în întreg sectorul educaţional. În şcolile primare şi gimnaziale, licee, colegii, universităţi şi dincolo de acestea, pentru instruirea corporatistă şi a adulţilor, oportunitatea de optimizare a angajamentului şi de stimulare a cursanţilor poate fi atinsă cu ajutorul afişajelor noastre profesionale. În ciuda combinării definiţiei ultraînalte avansate şi a tehnologiei ecranului tactil cu abilitatea de integrare cu alte dispozitive prin conectivitate wireless, experienţa şi cunoştinţele Sharp asigură un caracter intuitiv şi uşurinţa în utilizare a acestor beneficii avansate, pentru a permite profesorilor să se concentreze asupra activităţii profesionale, nu a tehnologiei.

  Treziţi la viaţă procesul educaţional prin informaţii vizuale puternic stimulative şi captivante. Profesorii şi cursanţii pot colabora şi se pot bucura de o experienţă educaţională mai productivă prin intermediul interactivităţii pe care o permite monitorul BIG PAD de la Sharp.

  Educaţie avansată

  Creaţi şi livraţi prezentări interactive incitante utilizând adnotări pentru a spori gradul de înţelegere al materialului şi pentru a încuraja colaborarea dintre studenţi şi profesioniştii educaţiei, pentru a crea o experienţă de învăţare mai captivantă. Utilizaţi afişajele profesionale Sharp în foaiere, la recepţii şi în alte zone comune pentru a vă asigura că toţi studenţii sunt la curent cu informaţiile şi anunţurile importante.

  Centre de pregătire pentru adulţi

  Întâmpinaţi delegaţii cu scenarii de pregătire corporatistă şi pentru adulţi şi furnizaţi informaţii relevante prin mijloace de semnalizare eficiente şi deosebit de vizibile amplasate în zonele de recepţie. Optimizaţi implicarea şi interacţiunea în cadrul conferinţelor şi al sesiunilor de îndrumare cu ajutorul afişajelor interactive BIG PAD de la Sharp, al monitoarelor tactile şi al programelor Sharp inovatoare, care permit o prezentare, o colaborare şi o partajare îmbunătăţite.

  Studiu de caz: şcoala Caister

 • Săli de şedinţe

  Necesitatea de a crea o impresie pozitivă şi de durată în lumea concurenţială a corporaţiilor nu a fost niciodată mai stringentă. Inovaţia de experienţa de lider ale Sharp permit organizaţiilor să beneficieze de noi standarde de prezentare şi afişare. De la crearea unei atmosfere de bun-venit memorabile şi impresionante, la oportunităţile pentru caracteristici interactive în sala de şedinţă şi pentru videoconferinţă, la capacitatea de a afişa şi lucra cu date financiare complexe şi detaliate pe monitoare de ultraînaltă definiţie, nu există nicio limită a contribuţiei pe care Sharp Visual Solutions şi-o poate aduce la mediul corporatist de lucru.

  Săli de şedinţe şi camere de consiliu

  Stimulaţi noi niveluri de angajament şi interacţiune în cadrul prezentărilor şi videoconferinţelor cu ajutorul monitorului interactiv Sharp BIG PAD de format mare. BIG PAD combină puterea afişajului cu adnotările pe ecran, pentru a oferi o soluţie totală pentru prezentări. Utilizaţi software-ul Sharp Touch Display Link pentru a permite delegaţilor să partajeze informaţii şi să colaboreze între BIG PAD şi dispozitivele mobile sau să instaleze un monitor tactil de 20" cu BIG PAD, pentru a permite un plus de flexibilitate în stilul prezentării.

  Birou

  Transformaţi zonele de recepţie în medii memorabile şi dinamice pentru a consolida credibilitatea şi statura organizaţiei dvs. Combinaţi afişaje de înaltă rezoluţie, de tip perete video, pentru a accentua primele impresii şi pentru a prezenta datele companiei dvs. cu afişaje digitale individuale, care transmit mesaje de salut personalizate vizitatorilor, pentru a stabili un ton profesional, dar călduros, pentru şedinţe.

  Financiar

  Permiteţi o claritate maximă a informaţiilor detaliate în mediile camerelor de tranzacţionare prin utilizarea afişajelor noastre de ultraînaltă rezoluţie, individual sau în configuraţii multiple. Asiguraţi o productivitate îmbunătăţită şi eficienţă spaţială în scenarii de desktop, atunci când lucraţi cu date extinse şi complexe.

  Studiu de caz - BMW

 • Retail şi semnalizare

  Stimulaţi traficul şi îmbunătăţiţi semnificativ atractivitatea magazinului cu afişajele profesionale Sharp de mare impact pentru optimizarea identităţii şi a recunoaşterii brandului în mediile de retail aglomerate. Experienţa noastră poate contribui la consolidarea credibilităţii prin crearea unei ambianţe memorabile în magazin, activarea comunicării de mesaje sezoniere, tactice şi promoţionale în magazin şi introducerea de noi modalităţi inovatoare de optimizare a angajamentului faţă de clienţi şi de stimulare a vânzărilor incrementale.

  Chiar şi în cele mai dificile şi competitive medii de retail, experienţa şi inovaţia Sharp pot oferi întotdeauna o soluţie de natură să lase o impresie durabilă asupra clienţilor existenţi şi potenţiali.

  Semnalizare în retail

  Combinaţi ecranele noastre de înaltă definiţie, ultrasubţiri, cu ramă, disponibile la dimensiuni de până la 90", pentru a crea afişaje profesionale ce atrag privirea, pentru a captura imaginaţia, pentru a consolida atracţia brandului şi pentru a genera o ambianţă de neuitat în magazin. Monitoarele noastre de înaltă luminozitate permit instalarea distinctivă în faţa magazinului şi la geam, iar transmiterea de mesaje sezoniere, tactice şi promoţionale poate fi gestionată de la un PC controlat central, utilizându-se un software de semnalizare digitală de la Sharp. Afişajele digitale Sharp sunt special realizate pentru a funcţiona atât în orientare peisaj, cât şi de tip portret, pentru a optimiza comunicaţia în magazin direct cu clientul.

  Vânzări directe

  Monitoarele noastre tactile inovatoare pot permite demonstraţii interactive şi partajarea de mare eficienţă a datelor sau a informaţiilor digitale pe o bază „unu la unu”, pentru maximizarea captivării clientului şi creşterea potenţialului de conversie în vânzări.

  Chioşc

  Tehnologia ecranelor tactile de la Sharp în aplicaţii fixe pentru chioşcuri sau terminale de vânzări poate asigura un plus de interactivitate cu clientul şi poate asigura oportunităţi de tip răsfoire şi cumpărare fără necesitatea implicării personalului.

  Studiu de caz - Furla

  Studiu de caz- City Gross

 • Timp liber şi muzee

  Măriţi potenţialul mediilor de petrecere a timpului liber şi reconfirmaţi caracteristicile divertismentului pe întreaga dimensiune a acestei industrii dinamice şi extrem de competitive. Maximizaţi apelul la apetit din restaurante cu afişaje de înaltă definiţie, partajaţi mai multe programe video sau active în baruri, cluburi şi săli de gimnastică, care să se adrese simultan tuturor clienţilor, creaţi o ambianţă unică şi memorabilă în holurile hotelurilor şi în zona de la recepţie, pentru consolidarea credibilităţii şi a diferenţierii.


  Transformaţi expoziţiile statice şi ecranele din muzee în experienţe interactive captivante, prin adăugarea tehnologiei ecranelor tactile şi a afişajelor video.

  Sharp înţelege necesitatea de a optimiza experienţa fiecărui client şi îşi utilizează întotdeauna experienţa pentru a pune în practică fiecare oportunitate.

  Restaurante şi baruri

  Creaţi medii de divertisment atractive şi demne de reţinut cu ecrane multiple cu programe active sau videoclipuri pe afişajele noastre de înaltă definiţie. Introduceţi o comunicare cu impact ridicat a meniurilor, preţurilor sau promoţiilor prin mijlocele noastre de semnalizare digitală sau introduceţi noi modalităţi de a comanda prin intermediul ecranelor tactile interactive de pe tăbliile meselor.

  Hoteluri

  Creaţi o primă impresie de neuitat şi accentuaţi un cald „bun venit” în zonele de recepţie prin intermediul afişajelor noastre de format mare şi comunicaţi zi şi noapte informaţii esenţiale pentru pasageri pe ecrane special concepute pentru utilizare permanentă.

  Expoziţii şi muzee

  Măriţi la maximum aprecierea şi interacţiunea cu exponatele cu ajutorul ecranelor noastre de ultraînaltă definiţie, permiţând aprecierea îndeaproape a celor mai fine detalii, în timp ce tehnologia monitoarelor Sharp cu ecran tactil permite selecţia precisă a zonelor specifice de interes.

  Studiu de caz - galeria fotografilor

 • CAD şi proiectare

  Suntem mândri că angajamentul nostru pentru excelenţă şi inovaţie satisface cerinţele profesioniştilor în proiectare, pentru care monitorul este un instrument esenţial în exercitarea profesiei. Monitoarele noastre IGZO de ultraînaltă definiţie asigură o calitate impecabilă a imaginii şi o reprezentare precisă a celor mai fine detalii, inclusiv o acurateţe excepţională a culorilor, în timp ce tehnologia ecranelor tactile Sharp permite proiectanţilor CAD, profesioniştilor în domeniul creativităţii şi al graficii şi creatorilor de jocuri video să interacţioneze direct cu imaginile şi să beneficieze de detalii excepţionale, pentru a asigura o precizie totală în lucrul cu mouse-ul sau cu stylusul.

 • Infrastructura de transport

  Comunicaţi cu claritate informaţii esenţiale către audienţele de masă şi cele în tranzit chiar şi în mediile cele mai solicitante din punct de vedere fizic. Înţelegând provocările unice ale operării 24/7 în locaţii cu nivel ridicat de praf, vibraţii şi variaţii de temperatură, experienţa Sharp asigură o fiabilitate şi o durabilitate absolută. Datorită angajamentului nostru pentru inovaţie şi excelenţă, oferim rezoluţii înalte LED în formate cu ecran mare de până la 90" pentru a asigura lizibilitatea unor detalii complexe şi în continuă schimbare în medii puternic luminate sau cu iluminare diurnă, toate special proiectate pentru a permite instalarea în format portret sau peisaj.

  Semnalizare digitală

  Maximizaţi implicarea şi veniturile din retail cu audienţe de masă în zone cu trafic ridicat prin intermediul sistemelor de semnalizare digitală de vârf de la Sharp, special concepute pentru a asigura durabilitatea pe care o solicită asemenea locaţii dificile sub aspect fizic.

 • Închirieri şi puneri în scenă

  Valorificaţi puterea scalabilităţii cu ajutorul unor pereţi video captivanţi impozanţi, de format mare. Creaţi un punct focal vizual puternic şi memorabil la evenimente de toate anvergurile cu ajutorul tehnologiei modulare flexibile a pereţilor video. Ecranele noastre inovatoare ultrasubţiri, cu ramă, pot fi utilizate modular pentru a respecta cerinţele exacte ale oricărui eveniment, afişajele individuale cu dimensiuni ale ecranului de până la 90" şi mai multe moduri de luminozitate permiţând o optimizare a clarităţii imaginilor în toate condiţiile.

  Indiferent dacă este un concert, o expoziţie, un eveniment corporatist sau o semnalizare de perimetru la evenimente sportive, de natură permanentă sau temporară, cu experienţa Sharp puteţi fi sigur că veţi crea o impresie pozitivă şi puternică asupra audienţelor de toate dimensiunile.

 • Sănătate

  Când o precizie şi o claritate vizuală absolute nu sunt doar de dorit, ci esenţiale, Sharp dispune de experienţa şi de inovaţiile la nivel de lider pentru a le oferi. Tehnologia interactivă cu ecrane tactile de mari dimensiuni şi ecranele de ultraînaltă definiţie permit niveluri cruciale de detaliere pentru pregătirea medicală, în timp ce consultarea pacienţilor în sectoarele de medicină generală, consultanţă şi stomatologie poate fi îmbunătăţită prin partajarea informaţiilor cheie cu un grad perfect de detaliere.
  Tehnologia noastră poate contribui la stabilirea unei ambianţe liniştitoare şi permite comunicarea unor mesaje importante sau cu caracter publicitar pentru a transforma sala de aşteptare într-un mediu pozitiv şi confortabil.

  Pregătire medicală

  Calitatea imaginii de ultraînaltă definiţie permite o reprezentare exactă a celor mai mici detalii vitale, în timp ce afişajele interactive BIG PAD de la Sharp, de format mare, cu software de adnotare, oferă un instrument de învăţare flexibil, complet interactiv şi captivant.

  Consultarea pacienţilor

  Îmbunătăţiţi consultaţia de tip „unu la unu” cu abilitatea de examinare a imaginilor, a rezultatelor de la teste, scanări, tratamente şi alte informaţii vizuale cu tehnologia Sharp de ultraînaltă definiţie şi cu caracteristicile de adnotare pe ecran.

  Sisteme de semnalizare în sala de aşteptare

  Generaţi un mediu pozitiv şi liniştitor cu inovaţiile Sharp în materie de afişare, care permit comunicarea de informaţii clare şi relevante despre cabinetul medical, oferind divertisment pacienţilor care aşteaptă şi generând fluxuri de venit suplimentare prin mesaje publicitare relevante.

  Imagistica DICOM

  Revizuirea facilă a imaginilor DICOM în aplicaţii medicale şi în mediul asistenţei medicale este posibilă prin intermediul celor mai noi produse wireless BIG PAD, care au modul de emulare DICOM încorporat.

 • Transmisie și post-producție

  Angajamentul nostru în materie de excelenţă şi inovaţie este reflectat de măsura în care se acordă încredere soluţiilor Sharp în cadrul domeniilor solicitante din punct de vedere tehnic ale televiziunii şi producţiei video profesionale, indiferent dacă acestea au loc în studio, pe platoul de filmare sau în studiouri specializate de post-producţie.

  De la instrumente de analiză şi prezentare pentru televiziune specializate sau pereţi video de format mare pentru fundalurile studiourilor la furnizarea de suite de control şi monitoare de locaţie de ultraînaltă definiţie, expertiza Sharp asigură nivelurile de calitate a imaginii şi control tehnic detaliat solicitate de profesioniştii cei mai pretenţioşi.

  Post-producţie şi editare

  Aceste medii profesionale dificile necesită afişaje cu nivelul cel mai ridicat de funcţii, inclusiv calitatea absolută a imaginii, precizia culorilor şi controlul complet al setărilor de imagine. Afişajele profesionale Sharp pot onora aceste cerinţe esenţiale

  La cameră

  Tehnologia Sharp adaugă niveluri extinse de atractivitate în studiourile de televiziune, cu combinaţii pe ecrane individuale sau multiple formate din afişaje de ultraînaltă rezoluţie cu ramă, care permit formarea de pereţi video cu ecrane multiple dinamice, iar ecranul interactiv BIG PAD facilitează o analiză captivantă a evenimentelor sportive de mare popularitate, precum meciurile de fotbal sau cursele auto.

  În afara camerei

  Pe măsură ce cererea profesională de monitoare de locaţie şi cameră continuă să crească, în egală măsură creşte angajamentul nostru de asigurare a celor mai înalte standarde. Monitoarele noastre de ultraînaltă definiţie asigură o calitate a imaginii esenţială pentru standardele de televiziune, controlul temperaturii colorii şi caracteristici de suprascanare şi subscanare, pentru a permite profesionistului în televiziune să exercite un control total şi să dispună de o precizie absolută atât în studio, cât şi pe platoul de filmare.