Contactaţi-ne

Securitatea documentelor produse

Sharp oferă un portofoliu complet de produse, pentru managementul securității documentelor produse, care se potrivește oricărei organizații, indiferent de tip și dimensiune, astfel încât să lucrați în mod eficient, gestionând, în același timp, costurile legate de imprimare. Vă vom ajuta, de asemenea, să definiți politici și să controlați accesul la imprimare, precum și securitatea acesteia.

Prin alocarea permisiunilor pentru indivizi și controlarea modului în care aceștia accesează flota de imprimante, a operațiilor pe care le pot și nu le pot face, la nivel de departament și individ, creați o politică de management al imprimării. Oricine poate încerca să imprime sau să se conecteze la un multifuncțional, însă dispozitivul va răspunde doar dacă persoana respectivă deține autorizarea și permisiunile corespunzătoare.

Opțional, administratorii IT sau proprietarii de companii pot simplifica conectarea folosind coduri PIN sau cititoare de carduri, prin alocarea de limite de credit pentru indivizi sau grupuri și prin introducerea unui model de facturare pentru clienție în firmele lor, pentru reîncărcarea departamentelor, proiectelor sau a clienților. Toate utilizările dispozitivelor sunt înregistrate în jurnal în scopuri de audit.