Contactaţi-ne

Securitatea rețelelor

Datele dvs. sunt expuse riscurilor. Pot fi modificate, furate sau interceptate în timp ce sunt transferate în rețeaua dvs. sau prin internet. Securizarea multifuncționalelor preîntâmpină utilizarea dispozitivelor într-un atac cibernetic avansat și protejează datele stocate pe dispozitiv. Indiferent că scanați, imprimați sau partajați informațiile, Sharp vă va ajuta să vă protejați datele sensibile prin:

 criptarea datelor pe dispozitiv

 fișiere Adobe PDF criptate

 utilizarea protocoalelor SSL

 criptarea e-mailurilor

Sharp a fost primul rpoducător de multifuncționale din lume care a obținut certificarea Common Criteria și, de asemenea, primul care a primit certificarea EAL 4 pentru un kit de securitate a datelor (DSK). Acum, suntem recunoscuți, de asemenea, ca primul producător care respectă standardul Profilului de protecție a dispozitivelor pentru copiile fizice (HCDPP). Securitatea datelor și a rețelelor continuă să reprezinte componentele fundamentale ale imprimantelor și multifuncționalelor Sharp, cu o gamă de funcții și instrumente de securitate standard și opționale, proiectate să protejeze datele stocate pe dispozitiv sau pe cele în tranzit.

Există, de asemenea, un firewall și o interfață de rețea inteligente, care pot restricționa accesul la anumite computere din rețea și care pot activa sau dezactiva în mod selectiv orice protocol sau port de serviciu pe fiecare dispozitiv.

Indiferent că urmăriți să vă securizați multifuncționalele sau să centralizați managementul de securitate al flotei dvs. de imprimante, vă putem oferi un set unic de instrumente care îi ajută pe administratorii IT să gestioneze o politică de securitate pentru imprimare consecventă, pentru comoditate superioară când:

 conectați, monitorizați sau gestionați dispozitivele de la o singură consolă centrală, intuitivă

 creați și implementați propria rețea și propriile politici de securitate pentru imprimare în mod unitar

 obțineți conformitatea cu cele mai recente reglementări de securitate, inclusiv GDPR