Contactaţi-ne

De ce Sharp

Alegerea modulelor solare

Companiile din industria solară furnizează clienților potențiali multe date și etichete pe produsele lor. Date sunt importante, și ce face ca un modul solar să fie bun?

Companie solidă având o calitate în care se poate avea încredere

Un sistem de energie solară este o investiție pe. Pentru a fi mulțumit de decizia luată pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să fiți în măsură să vă bazați pe. Istoria de 100 ani a Sharp, și mai mult de 55 de ani de experiență în domeniul tehnologiei solare vă dă încredere asupra. Cu Sharp Energy Solutions Europe, a apărut un centru de excelență pentru soluții energetice inovatoare pentru piața europeană.

Stabilitate financiară

Bloomberg New Energy Finance (BNEF) a stabilit un sistem de rating pentru clasificarea producătorilor de module solare. Companiile pentru care bancabilitatea este evaluată ca fiind pozitivă sunt clasificate ca producători de primă clasă. Electronics a fost inclusă în lista de rangul 1 a companiilor solare în luna mai 2015 și, prin urmare. Aceasta, la rândul său, este un indiciu important al respectării garanției.

Atribuire brand fotovoltaic de top

EUPD Research premiază mărcile fotovoltaice pentru notorietatea brandului, alegerea clienților, și distribuție. Sharp Electronics se clasează printre brandurile TV de top din Marea Britanie și Germania, conform ultimului studiu.

Prezență locală

Din anul 1968, Sharp are sucursală locală în Europa. Prin serviciul tehnic local și rețeaua mare de instalare, veți fi informat în mod cuprinzător.

Performanță

Pmax este puterea fiecărui modul solar. Wp (vârf de watt) și se referă la ieșirea din puterea electrică de vârf a modulului solar în condiții standard de testare. Oferă module diferite, de a 250 Wp la 300. Valorile respective sunt specificate pe eticheta de tip a modulului sau pe foaia de date.

Eficiență

Eficiența este raportul între intrare (energie solară) și ieșire (energie solară). Normal, randamentul modulului este comparat. Totuși , unii producători specifică, de asemenea. Din acest motiv, ar trebui să vă asigurați de comparare valorilor corecte între ele. O și  mai mare eficiență sunt recomandate în special atunci când spațiul de pe acoperiș este limitat. Modulele solare Sharp ating o eficiență foarte ridicată de până la 19,8%.

Certificate de calitate și de mediu

Există diferite etichete de calitate pe piață. Pentru utilizatorul final, este adesea dificil să vadă prin care organizație au fost emise și pentru ce criterii.

Sharp oferă următoarele sigilii de calitate:

IEC: pentru siguranță, calitate și durabilitate (IEC / EN 61215 și IEC / EN 61730) de către Comisia Electrotehnică Internațională (IEC). TÜV și VDE efectuează aceste certificări, printre altele.

ISO: standarde de calitate (ISO 9001) și a standardelor de mediu (ISO 14001) de către Organizația Internațională de Standardizare (ISO).

CE: Producătorul declară că produsul este conform cu directivele europene.

MCS: Acreditare pentru vânzări în Marea Britanie

Tehnologii celulare

Există două tehnologii predominante pe piață: celule policristaline și monocristaline, de obicei mai eficiente, dar mai scumpe de fabricat, în timp ce celulele policristaline pot fi produse mai rentabil, dar au o eficiență ușor mai scăzută. În cele din urmă, care tehnologie este cea mai bună pentru dumneavoastră depinde de spatiul disponibil pe acoperiș. Dacă spațiul este limitat, puteți obține cea mai mare linie de generatoare de putere cu modulele monocristaline.

Garanții

Producătorii de panouri solare specifică două garanții diferite: garanția produselor și garanția de bună execuție. Ieșirea unui modul solar scade în mod normal, în timpul rulării. Reducerea maximă este reglementată de garanția de bună execuție. Sharp oferă o garanție de 10 ani pe produs și o garanție de 25 de ani pentru performanță liniară. Unii producători mai specifică o garanție de performanță decalată. Având garanția  de performanță liniară Sharp, aveți siguranța unei planificări mai bune pentru sistemul dumneavoastră de panouri solare.

Design robust de produs

În funcție de locul de amplasare a panourilor solare, acestea vor fi expuse, cu siguranța, la intemperii, fapt ce impune o rezistență sporită.

Prin urmare, Sharp utilizează componente de înaltă calitate în producție, care au fost aprobate pentru condiții dificile de mediu.

Sharp oferă o gamă largă de module fotovoltaice. Cereți oferte de pachete atractive ale Sharp, care includ modulele solare, precum și soluția de stocare și invertorul.

Beneficii financiare

Creșterea prețurilor la electricitate, costuri mai mici pentru sistemele solare - ambele fac ca achiziționarea unui sistem fotovoltaic să fie o investiție semnificativă în viitor, din punct de vedere ecologic și financiar.

Știrile cu privire la tarifele energiei regenerabile, în scădere în multe țări, au generat impresia că producția de energie solară nu mai este profitabilă. Totuși, lăsând la o parte tarifele energiei regenerabile, utilizarea unui sistem de energie solară este atractivă din punct de vedere economic, datorită altor factori.

În ultimii ani, costul electricității furnizate de rețeaua publică a crescut rapid în Europa, cu o medie de 4,3% pe an. Se estimează că vor exista creșteri suplimentare. În același timp, prețurile panourilor solare au scăzut considerabil, ceea ce are la rândul său un efect pozitiv asupra costurilor de investiții.

Acest lucru înseamnă că, în principiu, costurile de producție a electricității solare s-au redus. Energia solară este mai convenabilă în acest moment decât energia produsă în mod convențional, iar acest avantaj financiar va crește pe măsură ce vor crește costurile energiei cumpărate. Un sistem de energie solară privat asigură independența fundamentală în raport cu alte prețuri stabilite.

Finanțări guvernamentale

În funcție de programele guvernamentale, unele țări europene oferă programe de finanțare pentru a sprijini revoluția energetică. Adresați-vă instalatorului pentru opțiunile disponibile din țara dumneavoastră.

Economii la plata impozitului

În funcție de legislația fiscală națională, în unele țări europene, achiziționarea unui sistem solar (panouri fotovoltaice și de stocare pe baterie) poate fi benefică în ceea ce privește deducerea fiscală. Adresați-vă consultantul fiscal cu privire la condițiile din țara dumneavoastră.

Rețelele energetice viitoare

Unii producători de soluții de stocare lucrează la beneficii suplimentare pentru viitor. Unul dintre partenerii noștri din Germania a început deja să creeze un program cu care va fi posibil să se stocheze și să se utilizeze excesul de energie din rețeaua publică, în mod gratuit. Având propriile  soluții de stocare exploata oportunitățile viitoare.

Amprenta de CO2

Asumarea responsabilității pentru ziua de mâine

Tema climei și a protecției mediului este acum ferm ancorată în conștiința colectivă. Prin urmare, unul dintre principalele argumente pentru producerea de energie curată.

Marea majoritate a oamenilor de știință consideră că emisiile de dioxid de carbon cauzează creșterea concentrațiilor de gaze cu efect de seră în atmosferă, fiind astfel motivul încălzirii globale. Această creștere a temperaturii nu numai că pune în pericol stabilitatea sistemului climatic global, ci și baza de nutriție a populației lumii, existența unor așezări de coastă și diversitatea animalelor și a plantelor.
(Sursă: Institutul Fraunhofer).

Mulți oameni se bazează deja pe producția de energie electrică completă, curată și fără emisii de către unul dintre sistemele noastre. O contribuție semnificativă la conservarea mediului înconjurător și a vieților generațiilor viitoare.

Contribuția dumneavoastră personală

Adâncimea: de 2 persoane are un consum mediu de energie de 2.500 kWh pe an. Dacă energia solară este folosită în locul energiei electrice convenționale, economiile sunt egale cu:

cantitatea de oxigen transformată de un arbore mediu într-un an

o mașină emite în medie, la o distanță de 8.750 kilometri
(Sursa: www.klimanko.de)

Expertiză solară la Sharp

Sharp lucrează la energia solara din 1959. Dorinâa de responsabilitate pentru mediul înconjurător face ca Sharp să fie o forță motrice la nivel mondial în cercetarea și dezvoltarea.

Modulele fotovoltaice Sharp sunt instalate în case particulare, în clădiri publice și blocuri de apartamente, în sateliți, în faruri, în traficul rutier, și aplicații. Gamă largă de aplicații demonstrează faptul că modulele fotovoltaice Sharp pot fi integrate în multe medii diferite.

 • 2014

  Fundația Sharp Energy Solutions Europa. Centrul de competență pentru soluții energetice inovatoare

  2013

  Dezvoltarea unei celule solare cu cea mai mare eficiență din lume, de 44,4%

  2011

  Punerea în funcțiune a uneia dintre cele mai mari centrale electrice (73MW în Tailanda)

 • 2010

  Premiul etapă internațională IEEE. Pentru comercializarea produselor Sharp si industrializarea celulelor solare

  (IEEE = Institutul Internațional de Inginerie Electrică și Electronică)

  2008

  Primii în lume în a realiza producția cumulată de 2 GW de celule solare

  2005

  Dezvoltarea celulelor solare care permit trecerea luminii ofera oportunitatea utilizârii acestora în locul ferestrelor obisnuite.

 • 2000

  Lider la nivel mondial în producția de celule solare / module

  1992

  Dezvoltarea celulelor de siliciu policristaline și monocristaline

  1980

  Dezvoltarea tehnologiei amorfe cu film subțire

 • 1976

  Primele calculatoare cu baterii cu celule solare eliberate

  1970

  Începe producția de celule fotovoltaice cu spațiu de utilizare

  1959

  1963 Succesul în masă la producerea de celule solare