Contactaţi-ne

Servicii gestionate de imprimare

Serviciile gestionate de imprimare Sharp reprezintă un portofoliu de servicii de imprimare concepute pentru a face fluxurile de lucru cu documente mai eficiente și mai puțin costisitoare, oferindu-vă acces convenabil la competențele specializate de management al imprimărilor pe care le aveți la nivel intern.

La un nivel, acestea determină reduceri imediate de costuri de până la 30%*. Însă acesta este doar începutul. Serviciile noastre gestionate de imprimare depășesc modelele simple de costuri, pentru a oferi eficiențe noi fiecărei aplicații, din momentul în care dați clic pe „imprimare”, „scanare” sau „copiere”, până în momentul în care colectați, distribuiți sau stocați documentul finit.

Ce este un Serviciu gestionat de imprimare?

Scopul suprem al oricărui Serviciu gestionat de imprimare este să utilizeze o abordare centralizată, care elimină administrarea inutilă, menține costurile la un nivel minim și îmbunătățește productivitatea. Serviciile de imprimare pot (și ar trebui), însă, să varieze în funcție de nevoile unei organizații specifice.

Având întotdeauna o perspectivă asupra viitorului, Serviciile gestionate de imprimare de la Sharp sunt oferite printr-un proces în cinci etape, testat în timp, pornind de la o evaluare detaliată a nevoilor dvs. imediat și lucrând cu dvs. pentru a defini și implementa o strategie care să vă susțină viitorul.

Servicii personalizate de imprimare

Deși fiecare companie este diferită, experții noștri în materie de servicii de imprimare știu că toată lumea poate lucra mai eficient, dacă are acces rapid și ușor la echipamente care îi satisfac complet nevoile de imprimare, scanare, copiere și management al documentelor și dacă experiența utilizatorului este una pozitivă.

Prin urmare, pe lângă analizarea cheltuielilor pe care le faceți cu imprimarea, vom analiza mult mai atent modul în care lucrați efectiv cu documentele. Vom determina dacă există imprimante sau multifuncționale (MFP) care sunt utilizate insuficient (limitând amortizarea investiției) sau utilizate excesiv (ceea ce reduce fiabilitatea). Vă vom comunica dacă acestea se pretează pentru sfera de aplicare. Și vom descoperi cine utilizează imprimantele dvs., în ce scop și cât de multe deșeuri sunt produse.

Toate aceste aspecte și altele vor fi examinate astfel încât să putem personaliza un Serviciu gestionat de imprimare care să ofere câștiguri instantanee, pregătindu-vă, în același timp, pentru viitor.

Menținerea dvs. pe drumul cel bun

Veți știi sigur că Serviciile noastre gestionate de imprimare funcționează conform așteptărilor, deoarece vă vom furniza rapoarte trimestriale într-un format ușor de înțeles, cu date și cifre exacte. Și nu doar despre costurile generale, ci și despre detalii de finețe.
În plus, dacă un aspect poate fi îmbunătățit – prin adoptarea de noi fluxuri de lucru sau înlocuirea echipamentelor vechi, spre exemplu, vă vom arăta cum să o faceți și vă vom ajuta în acest sens. Aceasta este o relație care evoluează continuu, de care puteți fi sigur că oferă cele mai bune performanțe la cele mai mici costuri și cu efort minim.

Lucrați așa cum este mai bine pentru dvs.

Toate componentele Serviciilor gestionate de imprimare de la Sharp sunt complet configurabile și pot fi modificate în orice moment. prin urmare, ori de câte ori doriți să lucrați și, indiferent dacă aveți doar câteva imprimante sau o flotă completă, Serviciile gestionate de imprimare de la Sharp vă fac munca de zi cu zi mai ușoară, mai puțin costisitoare și mai productivă ca până acum.

*Sursa; Gartner 2013 „Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%”