Contactaţi-ne

Soluții interactive - caracteristici

Când vine vorba despre tehnologia pentru monitoare cu ecran tactil și ecrane interactive, nu există o soluție universală. De aceea, am proiectat o gamă de ecrane tactile cu diferite dimensiuni și formate, combinând diverse tehnologii, special adaptate anumitor medii și aplicații.

De la cele mai elegante săli de conferințe la cele mai mici spații pentru grupuri restrânse, de la săli de curs și amfiteatre până la centre de comandă pentru misiuni și studiouri TV, un afișaj interactiv Sharp arată deosebit și își face treaba de fiecare dată.

Transmiteți mesajul dvs. și capturați ideile scriind cu degetele sau cu unul din stilourile noastre inteligente pentru ecrane tactile și beneficiați de precizia ecranelor noastre tactile capacitive; adunați oamenii laolaltă prin conferințe video de înaltă calitate; atrageți atenția cu soluții captivante de semnalistică în magazin - indiferent de provocare, există un ecran interactiv sau un monitor cu ecran tactil Sharp potrivit pentru nevoile dvs.

Opțiuni pentru soluții interactive

 • Aplicații pentru mai multe scopuri

  O metodă mai bună de a face impresie bună

  De la biroul de ședințe la sala de conferințe, de la sala de pregătire la aulă, un sistem de afișaj interactiv tactil de la Sharp vă poate amplifica succesul. Motivați-vă audiența. Îmbunătățiți-vă imaginea. Acordați mesajului dumneavoastră impactul pe care îl merită. Având Sharp de partea echipei dumneavoastră, posibilitățile sunt nenumărate ... și fiecare moment este potrivit pentru o performanță extraordinară.

 • Dimensiune impresionantă a ecranului

  Comunicați-vă mesajul cu un impact mai mare

  Dimensiunea contează - și în societatea competitivă de astăzi, un sistem pentru afișaj interactiv cu ecran mare de la Sharp poate face diferența în transmiterea mesajului dumneavoastră.  Cu ecrane până la clasa 80" (cu diagonala de 80"), sistemele pentru afișaj interactiv BIG PAD de la Sharp vă oferă o claritate HD impresionantă pentru a vă ajuta să realizați prezentările dumneavoastră.

 • Calitate impresionantă a imaginii

  Luminozitate uniformă cu un consum de energie redus

  Tehnologia pentru alinierea fotografiilor UV2A de la Sharp realizează imagini în culori strălucitoare și cu un design iluminat complet poziționează LED-uri albe eficiente uniform pe întreg panoul pentru o luminozitate egală și pentru un grad mai mare de lizibilitate a textului.

  Aproximativ de 5 ori luminozitatea ecranelor cu plasmă

  Model

  Sharp PN-70TB3 clasa 70" 
  (diagonala 69 1/2" LED-LCD)

  Luminozitate
  medie
  300 cd/m2


   

  Model
  Sharp PN-70TB3 clasa 70"
  (diagonala 69 1/2" LED-LCD)

  Consum mediu
  de energie

  225 W

   

 • Interfață ușor de utilizat pentru soflware-ul Sharp Pen™

  Controlați fiecare prezentare ca un profesionist

  Utilizând un stilou tactil pentru interfața ușor de utilizat a software-ului Pen puteți lansa și afișa cu ușurință interfața de utilizator a software-ului Pen - un meniu ce conține pictograme aranjate inteligent ce asigură un acces facil către setările și funcțiile stiloului. Fiecare stilou tacticl are meniul propriu ce poate fi afișat și atunci când maxim patru persoane scriu pe ecran în același timp. Setările stiloului precum culoare și grosimea liniei pot fi setate pentru fiecare stilou (cu ajutorul butoanelor pentru funcții).

  Dați prezentării dumneavoastră nota potrivită

  Nimic nu întrece un sistem pentru afișaj interactiv de la Sharp când vine vorba de performanță, simplitate și avantajul controlului. Tehnologia avansată a detectoarelor optice și dubla atingere în infraroșu asigură o mai bună acuratețe pentru crește utilizarea și precizia. Și puteți crea planuri de lucru, evidenția subiecte esențiale, adnota fișiere și mult mai multe - iar apoi puteți împărtăși documente marcate sau puteți printa pe hârtie pentru consultări ulterioare.

 • Conectivitate MFP

  Documentele și imaginile scanate de pe o imprimantă multifuncțională Sharp color și cu funcție de scanare pot fi  introduse direct în software-ul stiloului pentru a fi afișate pe BIG PAD. Pentru un avantaj în plus, datele sub formă de imagine afișate pe ecran - inclusiv notele - pot fi salvate pe calculator sau pot fi trimise direct pe o imprimantă multifuncțională pentru a fi printate.

 • Lucrați mai inteligent cu Touch Display Link

  Software-ul Touch Display Link 2.01 susține comunicarea eficientă și multilaterală.
  Conținutul de pe ecran - inclusiv notițe scrise de mână și schițe realizate în timp real - poate fi vizualizat simultan pe BIG PAD și pe dispozitive mobile, precum calculatoare, tablete și smartphone-uri. Touch Display Link înlesnește prezentările interactive, discuțiile aprinse și întâlnirile fără hârtii atât în medii de afaceri cât și educaționale

  Touch Display Link permite următoarele funcții interactive pe BIG PAD și pe dispozitive mobile conectacte prin partajarea LAN wireless a conținului de pe ecran

  • transfer de fișiere
  • scris și schițat interativ pe ecran
  • control de la distanță a BIG PAD-ului de pe dispozitive mobile

  Până la 50 de dispozitive mobile, 3 pot fi conectate simultan.

  Fișierele pot fi transferate între dispozitive mobile chiar dacă nu sunt conectate la BIG PAD.

  Utilizatorii pot captura imagini de pe ecran și le pot salva pe dispozitivele lor mobile pentru a realiza însemnări adnotate personal (însemnări personale).

  Touch Display Link conectează și 2 BIG PAD-uri la aceeași rețea (intranet, VPN, etc.) pentru a permite comunicări interative la scară mai largă.

   

  1 - Numărul de dispozitive mobile conectate depinde de următoarele condiții.

  • Monitoare LCD
   • PN-70TA3/60TA3 utilizate cu software preinstalat: Max. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 utilizat cu software inclus pentru CD-ROM: Max. 50
  • OS — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - Cerințe OS:

  • Calculatoare: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Tablete: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Smartphone-uri: Android, iOS

  3 - Pentru a conecta 20 sau mai multe dispozitive mobile sunt necesare cel puțin 2 puncte de acces LAN.