Contactaţi-ne

Imprimante de birou

Inteligente. Simple. Securizate.

Transformați modul în care lucrați cu multifuncționalele noastre din generația următoare

Tehnologia Sharp revoluționează modul în care comunicăm, aproape la fel de mult ca dispozitivele inteligente personale. Cea mai recentă gamă Sharp de multifuncționale (MFP) și imprimante pentru birou A3 și A4 color și alb-negru oferă aceeași ușurință de utilizare intuitivă, conectivitate simplă, inteligentă și mobilitate fără efort. Acestea funcționează ca un centru informațional unitar, securizat și scalabil, care poate crește odată cu afacerea dvs.

Pe lângă faptul că includ un set de funcții îmbunătățite și funcționalitate intelugentă pentru a vă ajuta să lucrați în mod mai flexibil și mai productiv, oferă, de asemenea, un mod simplu pentru a crea, partaja și interacționa cu toate informațiile de care aveți nevoie. Au fost recunoscute cu unele din cele mai prestigioase premii din industrie, inclusiv Premiul Buyers Lab Pacesetter pentru ușurința utilizării și Premiul Copier MFP Line of the Year pentru 2019, precum și paisprezece Premii Winter 2020 Pick, cel mai mare număr de premii acordate unui singur vânzător din categoria Copier MFP.

Securizate: Protecție completă ca dotare standard

Protejați-vă informațiile valoroase cu securitate de clasă militară. Imprimantele pentru birou de la Sharp criptează în mod automat toate datele și comunicațiile în rețea, pentru a preîntâmpina accesul neautorizat sau furtul de informații. Nu trebuie să vă faceți griji nici că vor fi folosite ca o poartă de intrare pentru penetrarea rețelei dvs., deoarece pot bloca instantaneu accesul aplicațiilor sau al dispozitivelor neautorizate. Iar tehnologia lor inteligentă de autoreparare asigură faptul că sistemele pot fi restaurate în siguranță în cazul în care apare vreodată o problemă.

Simple: Tot ceea ce vă trebuie pentru a face mai multe

De ce v-ați face treaba în modul cel mai greu? Imprimantele pentru birou de la Sharp sunt proiectate pentru a vă face viața mai ușoară. Puteți crea documente de înaltă calitate, la viteză mare și fără timpi inutili de așteptare. Multifuncționala se va activa când detectează că vă apropiați și puteți completa tonerul și hârtia fără a întrerupe operațiunile de copiere sau imprimare. Nu este nevoie de comenzi sau setări complexe, deoarece absolut totul poate fi accesat cu ușurință cu ajutorul unui ecran tactil mare, ce poate fi personalizat. Puteți verifica chiar starea multifuncționalei cu o simplă privire la bara de comunicare a stării. Prin urmare, puteți crea, partaja și interacționa cu toate informațiile de care aveți nevoie în modul cel mai rapid și eficient cu putință.

Inteligente: Lucrați în ritmul propriu

Conectivitatea inteligentă a imprimantelor pentru birou de la Sharp vă oferă posibilitatea de a lucra în mod flexibil, oricând, oriunde și de a valorifica la maximum fiecare zi. Conectați-vă pur și simplu în modul wireless folosind orice dispozitiv, trimiteți lucrări de imprimat și imprimați-le pe cea mai comodă imprimantă sau multifuncțională când sunteți gata sau imprimați documente Microsoft Office direct de pe un stick USB. Vă puteți accesa chiar toate serviciile preferate de stocate în cloud instantaneu cu Single Sign On (SSO). Iar Application Portal oferă actualizări inteligente de software și aplicații de tip conector cloud care asigură faptul că multifuncționalele dvs. sunt mereu la zi.

Imprimante pentru birou

Gama completă Sharp de imprimante pentru birou A3 și A4 color și alb-negru este concepută pentru a satisface nevoile oricărei companii și pentru a se potrivi cu orice buget. Oferim imprimante entry-level compacte și accesibile pentru companii, cu funcții inteligente de productivitate, care sunt ideale pentru întreprinderi mici și mijlocii. Și, pentru mediile corporative mai solicitante, multifuncționalele noastre performante conectate în rețea și soluțiile noastre software inteligente transformă modul în care interacționați cu informațiile, oferind tuturor membrilor echipei dvs. acces ușor la funcțiile de imprimare, copiere și scanare de care au nevoie, oriunde au nevoie.