Contactaţi-ne

Soluții de energie solară de la Sharp

Panouri solare premium de la un inovator în domeniul fotovoltaic

Dacă sunteți în căutarea unor panouri solare de înaltă calitate pentru producerea de energie ecologică, vă aflați în locul potrivit. De peste 60 de ani, competența de bază a companiei Sharp a fost aceea de a oferi soluții de energie solară. Până în acest moment, Sharp a livrat în întreaga lume peste 50 de  milioane de panouri fotovoltaice (FV) de ultimă generație, îndeplinind cerințele a mii de clienți internaționali de energie solară.

Din biroul nostru din Europa, vindem sistemele noastre de energie solară către instalatori, distribuitori și companii de proiect din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Sharp are un portofoliu de panouri solare de înaltă performanță create pentru sisteme rezidențiale, comerciale și în câmp deschis. Clienții finali, precum proprietarii de locuințe sau clienții comerciali, pot achiziționa panourile noastre fotovoltaice împreună cu serviciul de instalare, de la instalatorii noștri locali.

Pe lângă furnizarea de echipamente, Sharp activează și în domeniul proiectării la nivel mondial, dezvoltând centrale solare alături de parteneri. Sharp solicită și obține drepturile de proiect în fiecare etapă de dezvoltare și oferă partenerilor acces direct la capacitățile de producție și la opțiunile de finanțare.

Mai multe informații despre Sharp solar sunt disponibile în limbile de mai jos

Vă sfătuim să aflați mai multe informații despre produsele și serviciile noastre de energie solară prin intermediul paginilor de mai jos:

>> ENGLEZĂ

>> GERMANĂ

>> FRANCEZĂ

>> SPANIOLĂ

>> OLANDEZĂ

>> POLONEZĂ

>> MAGHIARĂ

Vă recomandăm să folosiți un browser cu servicii de traducere integrate, în cazul în care doriți să traduceți informațiile din aceste pagini în limba dumneavoastră maternă.

Dacă nu aveți nevoie de informații suplimentare, puteți de asemenea contacta imediat echipa noastră de vânzări și servicii pentru produse de energie solară.