Contactaţi-ne

Imprimante și soluții de imprimare pentru birou de înaltă performanță

Ce vă doriți de la o imprimantă de birou? Viteză? Ușurință de utilizare? Fiabilitate? O varietate de opțiuni de finisare? Indiferent de ceea ce aveți nevoie – indiferent de ceea ce are nevoie echipa dvs. – veți găsi un model potrivit în gama noastră cea mai recentă de soluții de imprimare pentru birou.

Grupurile de lucru medii și mari vor aprecia portofoliul nostru de imprimante business accesibile, din gama de bază. Împreună cu gama noastră de imprimante multifuncționale (MFP) și soluții de software performante, acestea oferă oricărui membru al echipei dvs. acces ușor la capacitățile de imprimare, copiere și scanare de care au nevoie, precum și o gamă amplă de opțiuni de alimentare cu hârtie și de finisare. Având atât de multe variante la dispoziție, sigur veți găsi cea mai bună imprimantă de birou pentru nevoile dvs.

În cazul în care conduceți o afacere mică sau medie ori doriți pur și simplu o multifuncțională compactă de uz personal, aruncați o privire asupra imprimantelor pentru birouri mici și asupra multifuncționalelor noastre cu scanere versatile. Ca în cazul celorlalte soluții de imprimare pentru birou pe care le oferim, obțineți mult mai mult decât v-ați aștepta de la obișnuitele imprimante laser de birou și chiar și modelele noastre din gama de bază sunt concepute pentru calitate, fiabilitate, securitate și ușurință de utilizare.

Design ecologic

Tratăm cu foarte multă seriozitate responsabilitățile pe care le avem față de mediul înconjurător. Prin urmare, dacă doriți o imprimantă pentru birou cu design ecologic și emisii reduse de carbon, Sharp are soluția ideală pentru dvs.

Aplicații de productivitate performante

Imprimantele de birou Sharp sunt pregătite pentru a rula o gamă din ce în ce mai mare de Soluții de software optimizate și aplicații de productivitate pentru eficientizarea și automatizarea proceselor manuale, cum ar fi scanarea și arhivarea. Prin urmare, nu numai că vă vor satisface toate nevoile astăzi, dar se pot adapta și pentru a face față provocărilor cu care vă veți confrunta pe viitor.

Sprijinirea forței de muncă mobile

Chiar și imprimantele noastre business pentru firme mici sprijină modul în care vă place să lucrați. Colegii și vizitatorii pot beneficia de imprimare și scanare mobilă prin conectarea unui stick de memorie USB și de conectivitate simplă pentru dispozitive mobile.