Contactaţi-ne

De la fondarea noastră în 1912, Sharp Corporation a inovat continuu la nivelul tuturor categoriilor de produse cu produse originale, de la creioanele mecanice „Ever-Sharp” de la care provine numele companiei, la comercializarea  primelor aparate de radio și televizoare japoneze, la primele calculatoare electronice LCD din lume, la producția de masă a celulelor solare și la dezvoltarea și introducerea AQUOS LCS TV.

Afacerea noastră oferă acum numeroase produse B2B lider pe piață inclusiv soluțiile noastre premiate de documente oferind o gamă întreagă de imprimante multifuncționale și soluții; Soluții Vizuale avansate ce încorporează semnal digital și table interactive; și sisteme ECR/EPoS pentru numeroase piețe și aplicații verticale.

Urmând crezul nostru în afaceri „Sinceritate și Creativitate” și fiind inovatori pe produse și servicii, Sharp depune eforturi pentru a deveni o companie unică ce creează stiluri de viață pentru secolul 21, ducându-ne clienții și partenerii dincolo de produsele individuale și capacitățile acestora. Vom inspira noi idei din tehnologie și de aceea suntem dedicați să angajăm o echipă care să se potrivească ambiției și excelenței noastre.

Sharp se dedică îmbunătățirii vieții oamenilor prin utilizarea tehnologiei avansate și prin angajamentul pentru inovare, calitate, valoare și design. Vă invităm să aflați mai multe despre noi, despre iimportanța pe care o atribuim angajamentului continuu asupra eticii de afaceri și asupra numeroaselor premiilor câștigate de produsele noastre inovatoare.

Profilul Corporativ

Provocarea Sharp Electronics - o companie cunoscută la nivel mondial pentru produsele electronice și soluțiile cu totul unice în categoria lor, este aceea de a crea un echilibru între timpul de lucru și cel personal, cu produse de care oamenii pot beneficia la locul de muncă, acasă și în orice alt loc. Produsele de afaceri Sharp vă pot crește productivitatea și reduce costurile, în timp ce produsele electronice de consum Sharp vă pot spori satisfacția și comfortul și vă pot deschide noi perspective.

Produsele Sharp sunt destinate să ajute persoane, familii și echipe corporative să se conectează fără efort, să comunică clar și să manifeste creativitate fără precedent. Sharp se dedică îmbunătățirii vieții oamenilor prin utilizarea tehnologiei avansate și prin angajamentul pentru inovare, calitate, valoare și design.

Principiul nostru director este „Onestitate și Creativitate”, împreună cu scopul clar de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație. Rezultatele nu sunt doar produse unice, inovatoare - fideli devizei noastre, „Realizăm produse pe care alții vor să le imite!” - creăm, de asemenea, noi stiluri de viață pentru secolul 21.

 

Infrastructura europeană:

Unități Operaționale:
3 unități operaționale situate în orașe importante:
Londra: Sisteme de Informații Europa și Sediul European Sharp
Hamburg: Soluții Energetice Sharp Europa

Birouri de Vânzări:
17 baze de vânzări situate în întreaga Europă

Producție/ R&D:
4 unități de lucru situate în întreaga Europă

Filozofia și Crezul Afacerilor

Filozofia Afacerilor
Nu căutăm doar să ne extindem volumul de afaceri. Mai exact, ne dedicăm utilizării tehnologiei noastre unice și inovatoare pentru a oontribui la cultura, beneficiile și bunăstarea oamenilor din întreaga lume.
Intenția corporației noastre este de a crește împreună cu angajații noștri, încurajându-i și sprijinindu-i pentru ca aceștia să-și atingă potențialul maxim și pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai.
Prosperitatea noastră viitoare este strâns legată de prosperitatea clienților noștri  a comercianților și a asociaților noștri...într-adevăr a întregii familii Sharp.

Crez

Corporația Sharp este dedicată unor două idei principale:

"Onestitate și Creativitate"

Angajându-ne să îndeplinim aceste idealuri, putem obține satisfacție veritabilă din munca noastră, aducând în același timp o contribuție importantă societății.

Onestitatea este o calitate fundamentală  pentru umanitate
... fii întotdeauna onest.

Creativitate promovează progresul
... rămâi mereu conștient de nevoia de inovare și îmbunătățire.

Armonia produce stabilitate
... să avem încredere unul în altul și să muncim împreună.

Politețea este o răsplată
... fii întotdeauna amabil și politicos

Curajul reprezintă fundamentul unei vieți pline de satisfacții
... acceptă orice provocare cu o atitudine pozitivă:

Manifestul nostru

De la bun început, compania Sharp a fost mânată de originalitate. Începând cu fondatorul nostru, Tokuji Hayakawa, și spiritul său de sinceritate și creativitate, este forța care ne pune în continuare în mișcare și în prezent.

Tot ceea ce facem constă în punerea în practică a unor soluții noi, care să creeze un nou mod de a trăi, de a gândi și de a fi.

Misiunea noastră este să creăm tehnologii care îmbunătățesc stilul de viață și sprijină exprimarea personală. Creăm soluții care inspiră și sunt inovatoare, ce vă permit să vă exprimați.

Sharp:la fel de original ca dvs.

La Sharp, suntem la dispoziția clienților noștri.

Tot ceea ce creăm este proiectat ținând cont de dvs., de nevoile, visurile și dorințele dvs. Indiferent că sunt destinate locuinței sau organizației dvs., oferim soluțiile pe care le căutați.

Punctul nostru de plecare este modul în care produsele și serviciile vor aduce beneficii

pentru stilul de viață și de muncă al oamenilor. Nu tehnologia este cea care ne impulsionează, ci modul în care aceasta contribuie la o viață mai bună pentru dvs. și toată lumea.

Atâta timp cât oamenii au speranțe, viziuni și idei, Sharp va fi acolo pentru a crea produsele și serviciile care le transformă în realitate.

Sharp este unic.
Tu ești unic.
„Fii original".

Cariere

Avem o gamă variată de funcții interesante în care puteți excela, fie că este în cadrul echipei de asistență sau într-o funcție mai specializată sau de management. Dacă sunteți ambițios(oasă)și doriți să faceți parte din viitorul nostru strălucit, vrem să vă cunoaștem.

Sharp se angajează să promoveze corectitudinea și să elimine discriminarea din practicile de recrutare și selecție. Ne vom asigura că niciun aplicant sau angajat nu va primi un tratament mai puțin favorabil, direct sau indirect, pe motiv de vârstă, rasă, handicap, sex, stare civilă, religie sau orientare religioasă sau sexuală.

Centrul de presă

Centrul de presă Sharp vă oferă cele mai noi produse și ştiri din domeniul afacerilor de la Sharp Europa. Faceți clic pe Comunitate de presă pentru a merge direct la cele mai recente anunţuri.

În cazul în care sunteți jurnalist şi aveţi o întrebare despre Sharp, vă rugăm să o transmiteţi prin e-mail  manager RU al Sharp din Europa.​

Adresă de contact locală Sharp

Sharp la nivel mondial