Contactaţi-ne

Informații utile

Bun venit în zona de asistență SHARP. Am compilat aici o gamă de informații utile, inclusiv acces la centrul nostru de descărcare, serviciul regional de căutare centre, date de contact, orientări de garanție ale producătorului, precum și detalii asupra serviciilor de asistență produse.

Dacă sunteți interesați de manuale de utilizare, carduri de garanție ale producătorului etc. accesați centrul de descărcare SHARP:

În cazul în care aveți un set defect și căutați un furnizor de service regional, utlizați serviciul nostru de căutare centre:

Pentru partenerii noștri de afaceri SHARP am pregătit câteva informații utile pe pagina noastră Parteneri de afaceri. Dacă sunteți interesați, accesați linkul:

Oricare ar fi produsele de soluții Sharp pe care le folosiți și oricare ar fi cererile afacerii dumneavoastră suntem aici pentru a vă oferi sprijinul dorit atunci când aveți nevoie.

Produse destinate Consumatorilor - contactați-ne

Dacă aveţi nevoie de asistenţă pentru unul dintre produsele noastre de consum SHARP, utilizaţi formularul nostru de contact pentru produsul relevant.

Aer condiţionat, DVD, Blu Ray:
Trimiteţi-ne un e-mail folosind butonul de contact.

Audio, model LED TV:

Electrocasnice:
Frigider, Spălătorie, Mașină de spălat vase, Cuptor cu microunde, Cuptor electric, Plită electrică, Plită cu încălzire prin inducție, Purificator de aer, Plasmacluster, Mașină de spălat, Mașină cu spălat cu uscător

Calculator, Dicționar electronic:

Dacă nu găsiți numărul corespunzător produsului dumneavoastră sau dacă nu aveți timp să ne sunați, vă rugăm contactați-ne:

Distribuție de componente

SHARP oferă o gamă largă de piese de schimb originale pentru produsele noastre la distribuitorii noștri locali de piese sau la centrele de service regionale.

Dacă ați făcut o achiziție de la terțe părți, aceasta va face subiectul condițiilor și clauzelor vânzătorului. Verificați cu vânzătorul pentru detalii. SHARP nu își va asuma responsabilitatea pentru conținutul paginilor web ale terțelor părți sau pentru achizițiile efectuate de la terțe părți.