Contactaţi-ne

Beneficiile ecranelor profesionale

Soluțiile vizuale de la Sharp investesc continuu în tehnologie, culegând beneficiile inovației și prezentând imagini digitale în noi moduri îndrăznețe. Cele mai bune dispozitivile de afișaj sunt disponibile pentru aplicații vizuale în educație, în sălile de întâlnire, în centre de control pentru misiuni esențiale, instituții de agrement și de divertisment și în numeroase locații de retail de peste tot.

Panourile informative de format mare continuă să crească semnificativ și sunt influențate puternic de sectorul de retail unde acuratețea imaginii și realismul sunt relevante. Soluțiile de panouri informative în retail de vânzare de la Sharp utilizează conectarea inteligentă și mai multe soluții integrate, precum conținut dinamic in cloud pentru gestionarea și mentenanța facilă.

Video wall-uri de la Sharp sunt soluția perfectă pentru a arăta detalii uimitoare pe o zonă de afișaj mare fără a compromite detaliile fine ale imaginii sau dimensiunea imaginii și garantează un impact important. Cu o capacitate de înaltă luminozitate și calitatea sigură de a funcționa 24/7, video wall-urile de la Sharp pot fi găsite în multe magazine de retail, aeroporturi și instalații de comandă și control în cazuri de urgență.

Deși prețul unui ecran reprezintă un factor important în achiziție, utilizatorii finali sunt din în ce mai interesați de acuratețea culorii, o bună uniformitate a luminozității și culorii - o mai bună calitate a pixelilor. În acest sens, cererea pentru o rezoluție mai înaltă este însoțită de o culoare mai bună, iar portofoliul de ecrane profesioniste de la Sharp a crescut cu adăugarea ecranelor 4K UHD ce furnizează promisiunea unor pixeli mai mulți și mai buni. În special în sectorul de retail, aceasta poate crește interesul pentru obiectele de lux. o experiență vizuală crescută și, în final, clienți mai satisfăcuți.

Sharp se consideră un inovator în tehnologia afișajelor pentru cei care caută o soluție practică pentru uz zilnic, în același timp rămânând partenerul pentru experiențe vizuale uimitoare actuale și viitoare.

Caracteristicile ecranelor profesionale

 • Monitoare profesionale și ecrane LFD comerciale

  Fiabilitate

  Monitoarele profesionale de format mare și ecranele LFD comerciale de la Sharp sunt realizate să funcționeze oriunde, oricând și pentru orice ai nevoie. Construite solid, aceste monitoare LCD de la Sharp sunt ideale pentru utilizarea în orice mediu exigent. Și pentru că aceste monitoare utilizează o arhitectură avansată fără ventilație ce nu necesită ventilatoare mecanice, funcționează silențios cu siguranță maximă și cu o aspirație de praf minimă. Fiecare ecran de la Sharp este susținut de o garanție limitată pe teren de 3 ani ce acoperă părțile, activitatea și luminarea ecranului.

  Calitatea imaginii

  Dacă aveți nevoie de o calitate excepțională a imaginii, ecranele mari comerciale LCD de la Sharp furnizează rezoluție completă 1920 x 1080 (1080p) sau UHD (3840 x 2160) de la o sursă analogică sau digitală RGB sau o sursă video HD. Textul cu scris mic și graficele complicate sunt foarte clare și complete. Fie că sunt destinate pentru panourile informative digitale, control-comandă sau conferințele video seriile PN afișează imagini luminoase ce captează atenția.

  Versatilitate

  Aveți nevoie de o experiență de conferinșă video mai bună? Panouri informative digitale? Ecranele mare destinate sectorului ospitalier sau pentru stadioane? Veți aceasta și mult mai multe cu seria de ecrane comerciale LCD de la Sharp. Subțiri și ușoare, sunt ușor de instalat, iar seria PN oferă posibilitatea de a instalare în format portret sau peisaj pentru a se potrivi mai multor conținuturi și aplicații. Disponibile într-o varietate de dimensiuni de la clasa 42" (diagonala 42-1/16") la clasa 90" (diagonala 90"), seria PN este ideală pentru o multitudine de aplicații, inclusiv conferințele video, panouri informative digitale, CAD/simulare, corporativ, guvern/educație, arene sportive și case de cult. Cu modul de afișaj mărire (zoom), instalarea a monitoarele de până la 5 x 5 din seria PN Sharp* pot fi așezate împreună pentru a oferi video wall-uri de un impact foarte mare.

  *Unele instalări pot necesita hardware adițional de la terțe părți.

 • Design

  Ramă subțire

  O nouă ramă subțire și un profil mai subțire crează un design elegant și subțire, în timp ce finisaj metalic oferă ramei un aspect de înaltă calitate.

  Design lejer

  Prin îmbunătățirile în ceea ce privește părțile și materialele LCD, greutatea monitorului a fost redusă în comparație cu modele mai vechi, facilitând transportul și instalarea ecranului.

  Difuzoare încorporate

  Difuzoare stereo încorporate de 10 watt pe canal elimină necesitatea unui sistem audio extern pentru multe instalații. Aceste difuzoare montate în spate sunt ideale pentru difuzarea conținutului audio în același timp cu muzica de fundal. Terminale audio line-out sunt, de asemena, furnizate pentru o conectare facilă cu componente audio externe, și când sunt utilizate cu placa de extensie input/output PN-ZB01, terminale pentru difuzoare stereo (10W + 10W) sunt disponibile.

  Mânere pentru setarea sigură

  Mânere rezistente sunt incluse pentru fiecare monitor pentru a asigura manevrarea în siguranță.
  Aceste mânere se pot detașa atunci când ecranul este instalat. Toate modele încorporează adițional un orificiu de montare compatibil cu VESA pentru a asigura o instalare sigură cu hardware de instalare compatibil cu terțe părți.

 • Creștere

  Codare ID

  Utilizând interfața RS-232C, fiecare monitor LCD Sharp poate fi controlat cu ușurință și monitorizat de la o locație centrală printr-un calculator. Fiecărui monitor îi este alocat un code ID individual pentru a specifica pornit/oprit, schimbări de intrare și diferite ajustări și setări de ecran.

  Programare

  Pentru o funcționare facilă, funcția de programare permite programarea a cel mult opt setări pentru porniri/opriri automate  la intervale menționate, zilnic, săptămânal sau o singură dată.

  Setări pentru browserul web

  Monitoarele LCD din seria PN-E de la Sharp funcționează cu ușurință printr-un browser web și un software de control de monitor opțional.

  Asistență SNMP

  Afișarea statusului, funcționarea continuă și alți parametri pot fi monitorizați printr-o rețea locală utilizând Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Alte caracteristici cheie

  Arhitectură fără ventilație

  Monitoarele LCD de la Sharp sunt destinate menținerii circulării aerului și disipării căldurii fără utilizarea ventilatoarelor mecanice ce pot atrage praf și pot face zgomot.

  Senzor de temperatură încorporat

  Un senzor încorporat detectează când temperatura din monitor crește și sistemul de iluminare a ecranului se ajustează automat pentru a meține temperatura în limitele funcționării.

  Întârzierea pornirii

  Pentru a reduce încărcătura de pe sursa de alimentare  atunci când un număr de monitoare sunt pornite în același timp , seria PN-E permite o întârziere între pornirea fiecărui ecran atunci când sunt configurate în instalarea video wall-urilor și a monitoarelor multiple.

  Salvarea logului

  Funcția de salvare log/ieșire salvează logurile care funcționează, schimbările de semnal și informațiile privind iregularitățile de operare ce ajută la creșterea eficienței de reparare a tehnicienilor de service.

  Diagnosticare hardware

  Funcția de diagnosticare hardware deteactează orice iregularități în tensiunea de alimentare și indică acele iregularități pe monitor.

  Notificare e-mail

  Funcția de notificare pentru e-mail permite afișarea regulată a actualizărilor și a defecțiunilor ce pot fi trimise la o anumită adresă de mail.

  Ajustare automată

  Atunci când se utilizează o conexiune analogică RGB, în cazul în care o schimbare intervine în semnalele de intrare, faza de ceas se va ajusta automat.

Afișaje video wall

 • Caracteristici de afișare video wall - seria PN-V

  Rezumat

  Cu cea mai subțire ramă din clasa de diagonală 60”*, seria PN-V este standardul pentru ecranele video wall pe mai multe ecrane. Compatibil cu format portret și peisaj, întreaga gamă de iluminare ecran cu LED și practic margini uniforme vă ajută să realizați video wall-uri de mare impact în aproape orice dimensiune și format.

  *Pe baza informațiilor publicate din data de 8 iunie, 2010 pentru ecranele LCD de 60 de inci sau mai mari.

 • Modul de afișare mărit (zoom)

  (pentru cel mult 25 de monitoare)

  Funcția de ajustare a lățimii cadrului elimină practic nealinierile și mărește imaginea mărită pe un afișaj cu mai multe ecrane.

 • Întreaga gamă de iluminare ecran cu LED

  Luminozitate uniformă cu un consum de energie redus

  Pentru a oferi seriei PN-V o luminozitate mai uniformă decât iluminarea ecranului convețională CCFL*, Sharp a poziționat elemente LED pe întreg ecranul în spatele straturilor de cristal lichid, asigurând luminozitatea ecranelor multiple, esteticitatea și uniformitatea.

  *Lămpi fluorescente cu catod rece 

 • Kituri de control PN-ZR01 (pentru PN-V60X ) & PN-ZR01A (pentruPN-V551)

  (vândute separat)

  Atunci când unul din monitoare dintr-o configurație de ecrane multiple este potrivit cu o cutie cu senzor de control de la distanță, toate monitoarele pot fi operate printr-o unitate de control de la distanță. Și pentru a ajuta cu economisirea de energie, un senzor de luminozitate ajustează automat luminozitatea iluminării ecranului pentru a se potrivi cu lumina ambientală.

 • Posibilități de afișare aproape fără limite

  Datorită ramei ultra subțiri din seria PN-V, marginile dintre monitoarele alăturate sunt practic uniforme la 6.5 mm* (pentru seria PN-V60X) și 3.5mm* (pentru PN-551). Atunci când sunt utilizate într-o configurație de video wall, aceasta permite afișarea de imagini clare și perfecte de orice dimensiune și format. Și cu o fiabilitate certificată de 24/7, o garanție de 3 ani pe loc a părților și a activității și calificată ENERGY STAR®, seria PN-V a fost realizată cu scopul de a fi excepțional de fiabilă.

  * Nu include spaţiul dintre monitoare.

 • Realizarea de video-wall-uri dinamice

  Unități: cm (măsurile sunt aproximări ce includ lățimea ramei)

  Aproape orice număr de monitoare din seria PN-V pot fi alăturate pentru a realiza sisteme video wall cu un impact mare. Aceste configurații pot fi controlate prin RS-22C sau printr-o rețea.* Ușurința controlului și a integrării ajută la simplificarea designului și a instalării sistemelor sofisticate de afișaj video wall pentru aproape toate dimensiunile și formele.

  Este necesară o placă de extensie PN-ZB02 de intrare/ieșire pentru gestionarea în rețea a seriei. PN-V551 include o interfață în rețea încorporată.