Contactaţi-ne

Afișaje de tip perete video

Uneori, nici măcar cel mai mare afișaj LCD individual nu este suficient de mare pentru o aplicație dată. Există cazuri în care doar un perete video întreg este potrivit. Iar atunci aveți nevoie de un afișaj de tip perete video de la Sharp.

Sharp a perfecționat știința pereților video cu o gamă de ecrane care depășesc limitările altor sisteme.

Ramele noastre ultra-subțiri, spre exemplu, reduc distanța dintre ecrane, pentru a crea un afișaj de tip perete video de mare impact, de la care nu îți poți lua privirea. Monitoarele pot fi montate în configurația portret sau peisaj pentru a valorifica la maximum spațiul disponibil, iar marginile practic invizibile vă ajută să creați pereți video de mare impact în aproape orice format și dimensiune.

Luminanța înaltă înseamnă că peretele video se va comporta bine chiar și în cele mai bine luminate locații și, datorită tehnologiei noastre cu contrast ridicat, imaginile dvs. vor fi clar vizibile de la o distanță surprinzător de mare. Nuanțele luminoase alb, culorile vii, nuanțele pronunțate de negru și luminozitatea uniformă se combină pentru a crea un perete video care trebuie văzut pentru a vă convinge.

Afișaje video wall

 • Caracteristici de afișare video wall - seria PN-V

  Rezumat

  Cu cea mai subțire ramă din clasa de diagonală 60”*, seria PN-V este standardul pentru ecranele video wall pe mai multe ecrane. Compatibil cu format portret și peisaj, întreaga gamă de iluminare ecran cu LED și practic margini uniforme vă ajută să realizați video wall-uri de mare impact în aproape orice dimensiune și format.

  *Pe baza informațiilor publicate din data de 8 iunie, 2010 pentru ecranele LCD de 60 de inci sau mai mari.

 • Modul de afișare mărit (zoom)

  (pentru cel mult 25 de monitoare)

  Funcția de ajustare a lățimii cadrului elimină practic nealinierile și mărește imaginea mărită pe un afișaj cu mai multe ecrane.

 • Întreaga gamă de iluminare ecran cu LED

  Luminozitate uniformă cu un consum de energie redus

  Pentru a oferi seriei PN-V o luminozitate mai uniformă decât iluminarea ecranului convețională CCFL*, Sharp a poziționat elemente LED pe întreg ecranul în spatele straturilor de cristal lichid, asigurând luminozitatea ecranelor multiple, esteticitatea și uniformitatea.

  *Lămpi fluorescente cu catod rece 

 • Kituri de control PN-ZR01 (pentru PN-V60X ) & PN-ZR01A (pentruPN-V551)

  (vândute separat)

  Atunci când unul din monitoare dintr-o configurație de ecrane multiple este potrivit cu o cutie cu senzor de control de la distanță, toate monitoarele pot fi operate printr-o unitate de control de la distanță. Și pentru a ajuta cu economisirea de energie, un senzor de luminozitate ajustează automat luminozitatea iluminării ecranului pentru a se potrivi cu lumina ambientală.

 • Posibilități de afișare aproape fără limite

  Datorită ramei ultra subțiri din seria PN-V, marginile dintre monitoarele alăturate sunt practic uniforme la 6.5 mm* (pentru seria PN-V60X) și 3.5mm* (pentru PN-551). Atunci când sunt utilizate într-o configurație de video wall, aceasta permite afișarea de imagini clare și perfecte de orice dimensiune și format. Și cu o fiabilitate certificată de 24/7, o garanție de 3 ani pe loc a părților și a activității și calificată ENERGY STAR®, seria PN-V a fost realizată cu scopul de a fi excepțional de fiabilă.

  * Nu include spaţiul dintre monitoare.

 • Realizarea de video-wall-uri dinamice

  Unități: cm (măsurile sunt aproximări ce includ lățimea ramei)

  Aproape orice număr de monitoare din seria PN-V pot fi alăturate pentru a realiza sisteme video wall cu un impact mare. Aceste configurații pot fi controlate prin RS-22C sau printr-o rețea.* Ușurința controlului și a integrării ajută la simplificarea designului și a instalării sistemelor sofisticate de afișaj video wall pentru aproape toate dimensiunile și formele.

  Este necesară o placă de extensie PN-ZB02 de intrare/ieșire pentru gestionarea în rețea a seriei. PN-V551 include o interfață în rețea încorporată.