Contactaţi-ne

Afișaj profesional - Caracteristici

Atunci când este nevoie de semnalistică digitală fiabilă, robustă, cu un nivel maxim de calitate și cele mai vii culori, profesioniștii insistă pe Sharp. Iată de ce:

Fiabilitate pe care te poți baza

Monitoarele noastre LCD și afișajele comerciale fiabile sunt proiectate să funcționeze în cele mai solicitante medii. În plus, arhitectura lor avansată fără ventilator înseamnă că funcționează silențios și cu o cantitate minimă de praf care pătrunde în interior. de aceea, putem oferi pentru fiecare afișaj comercial Sharp o garanție de trei ani în locație.

Calitate excepțională a imaginii

Afișajele LCD Sharp asigură faptul că mesajul dvs. iese în evidență cu rezoluția completă 1080p (1920 x 1080) sau 4K UHD (3840 x 2160), de pe toate sursele analogice, digitale RGB sau video HD uzuale. Indiferent pentru ce utilizați monitoarele noastre LCD, textul clar și grafica deosebită vor câștiga și reține atenția maximă a publicului.

Versatilitate inegalabilă

Indiferent de provocare, veți găsi un afișaj LCD în gama noastră de monitoare de afișaje comerciale care se pretează perfect pentru aplicație. Subțiri și ușoare, sunt simplu de montat, iar seria PN oferă posibilitatea de instalare în modul portret sau peisaj, cu dimensiuni de la 32” până la 90”. În plus, seria PN de monitoare LCD poate fi amplasată împreună pentru a crea afișaje de tip perete video excepțional de ample, de mare impact.

Caracteristicile ecranelor profesionale

 • Design

  Ramă subțire

  O nouă ramă subțire și un profil mai subțire crează un design elegant și subțire, în timp ce finisaj metalic oferă ramei un aspect de înaltă calitate.

  Design lejer

  Prin îmbunătățirile în ceea ce privește părțile și materialele LCD, greutatea monitorului a fost redusă în comparație cu modele mai vechi, facilitând transportul și instalarea ecranului.

  Difuzoare încorporate

  Difuzoare stereo încorporate de 10 watt pe canal elimină necesitatea unui sistem audio extern pentru multe instalații. Aceste difuzoare montate în spate sunt ideale pentru difuzarea conținutului audio în același timp cu muzica de fundal. Terminale audio line-out sunt, de asemena, furnizate pentru o conectare facilă cu componente audio externe, și când sunt utilizate cu placa de extensie input/output PN-ZB01, terminale pentru difuzoare stereo (10W + 10W) sunt disponibile.

  Mânere pentru setarea sigură

  Mânere rezistente sunt incluse pentru fiecare monitor pentru a asigura manevrarea în siguranță.
  Aceste mânere se pot detașa atunci când ecranul este instalat. Toate modele încorporează adițional un orificiu de montare compatibil cu VESA pentru a asigura o instalare sigură cu hardware de instalare compatibil cu terțe părți.

 • Creștere

  Codare ID

  Utilizând interfața RS-232C, fiecare monitor LCD Sharp poate fi controlat cu ușurință și monitorizat de la o locație centrală printr-un calculator. Fiecărui monitor îi este alocat un code ID individual pentru a specifica pornit/oprit, schimbări de intrare și diferite ajustări și setări de ecran.

  Programare

  Pentru o funcționare facilă, funcția de programare permite programarea a cel mult opt setări pentru porniri/opriri automate  la intervale menționate, zilnic, săptămânal sau o singură dată.

  Setări pentru browserul web

  Monitoarele LCD din seria PN-E de la Sharp funcționează cu ușurință printr-un browser web și un software de control de monitor opțional.

  Asistență SNMP

  Afișarea statusului, funcționarea continuă și alți parametri pot fi monitorizați printr-o rețea locală utilizând Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Alte caracteristici cheie

  Arhitectură fără ventilație

  Monitoarele LCD de la Sharp sunt destinate menținerii circulării aerului și disipării căldurii fără utilizarea ventilatoarelor mecanice ce pot atrage praf și pot face zgomot.

  Senzor de temperatură încorporat

  Un senzor încorporat detectează când temperatura din monitor crește și sistemul de iluminare a ecranului se ajustează automat pentru a meține temperatura în limitele funcționării.

  Întârzierea pornirii

  Pentru a reduce încărcătura de pe sursa de alimentare  atunci când un număr de monitoare sunt pornite în același timp , seria PN-E permite o întârziere între pornirea fiecărui ecran atunci când sunt configurate în instalarea video wall-urilor și a monitoarelor multiple.

  Salvarea logului

  Funcția de salvare log/ieșire salvează logurile care funcționează, schimbările de semnal și informațiile privind iregularitățile de operare ce ajută la creșterea eficienței de reparare a tehnicienilor de service.

  Diagnosticare hardware

  Funcția de diagnosticare hardware deteactează orice iregularități în tensiunea de alimentare și indică acele iregularități pe monitor.

  Notificare e-mail

  Funcția de notificare pentru e-mail permite afișarea regulată a actualizărilor și a defecțiunilor ce pot fi trimise la o anumită adresă de mail.

  Ajustare automată

  Atunci când se utilizează o conexiune analogică RGB, în cazul în care o schimbare intervine în semnalele de intrare, faza de ceas se va ajusta automat.