Contactaţi-ne

Bun venit la Sharp

Sharp inventează produse și soluții unice, în beneficiul societății și al companiilor de peste 100 de ani. Crezul nostru actual este același ca atunci: ambiția pentru excelență.

Povestea noastră a început cu inventarea unui creion mecanic mereu ascuțit (sharp) (de unde și numele „Sharp”) și a continuat cu o serie constantă deproduse inovatoare. Am comercializat primele televizoare și radiouri japoneze, spre exemplu, precum și primele calculatoare LCD. Însă acesta a fost doar începutul.

În decurs de un secol, am continuat să inovăm, realizând produse premiate în diferite domenii, cum ar fi Soluțiile pentru documente, Serviciile gestionate, Soluțiile vizuale, Soluțiile energetice și Punctul de vânzare (PoS).

Design inspirat

Forța motoare din spatele activității noastre de cercetare și dezvoltare constă nu numai în crearea unor versiuni mai bune ale produselor existente - năzuim la mai mult. Acasă, la serviciu și practic oriunde altundeva, misiunea noastră este să creăm și să inspirăm prin produse și soluții unice, care sporesc calitatea vieții oamenilor din toată lumea.

În cadrul companiilor, produsele noastre premiate contribuie la reducerea costurilor și sporesc productivitatea, transformând fluxul de informații într-un proces facil și securizat.

Acasă, electronicele noastre de consum vă pot spori nivelul de confort și pot îmbunătăți facilitățile de divertisment pentru acasă, iar sistemele noastre avansate de module solare și de management energetic vă pot reduce emisiile de carbon și vă pot ajuta să economisiți bani.

 

Sharp și mediul înconjurător

La Sharp, tratăm cu foarte multă seriozitate responsabilitățile pe care le avem față de mediul înconjurător. Din faza de proiectare a produsului până la producție, ambalare, consum energetic și chiar până la eliminarea produselor la sfârșitul vieții utile, facem tot posibilul pentru a reduce deșeurile și pentru a prezerva resursele.

Soluții pentru documente Sharp

Sharp produce o gamă din ce în ce mai mare de imprimante, de la cele compacte, dar capabile până la echipamente performante din clasa de producție destinate sălilor de imprimare moderne, fiecare completate de Soluțiile de software optimizate Sharp pentru productivitate mai mare și o rentabilitate superioară a investițiilor.

Soluții vizuale Sharp

Sharp produce tehnologia pentru afișaje cu ecran plat cea mai avansată din lume. Ecranele noastre interactive, pereții video, afișajele de format mare pentru semnalistică digitală și afișajele profesionale sunt ideale pentru camere de control critice pentru misiuni, centre de retail, studiouri de televiziune, studiouri de proiectare și în orice loc în care ecranele de înaltă fidelitate sunt esențiale.

Servicii gestionate Sharp

Serviciile gestionate Sharp transformă productivitatea, îmbunătățind fluxurile de lucru din birouri pe tot parcursul ciclului de viață al documentelor și garantându-vă, de asemenea, o infrastructură IT, servere și rețele fiabile, securizate și eficiente.

Soluții energetice Sharp

Tehnologia energetică Sharp este folosită de milioane de clienți de pe întregul glob. Angajamentul nostru față de inovare a condus la un nivel de progres care a schimbat viața în domeniul energiei solare, al acumulatorilor și al gestionării energiei.

Identificați soluția în domeniul energiei solare de care aveți nevoie:
- Prezentare generală soluții energetice
- Module solare
- Soluții de acumulatori