Contactaţi-ne

Tehnologie

Inovația și dezvoltarea de noi tehnologii ce îmbunătățesc viețile clienților este forța conducătoare a companiei noastre de la fondarea acesteia.

Ne mândrim cu poziția de lideri ai inovației în lumea afișajului cu LCD. Aceasta s-a bazat pe angajamentul continuu și pe dedicația timpului nostru, a expertizei și a resurselor pentru dezvoltarea de noi tehnologii.

În ciuda entuziasmului pentru tehnologia noastră ASV (Advanced Super View) și pentru noile standarde pe care le-a impus în ceea ce privește imaginile de înaltă rezoluție, noi continuăm să depășim limitele și să explorăm următorul nivel.

Am fost primii în ezploatarea cu succes a proprietăților Indium Gallium Zinc Oxide pentru aplicarea comercială în ecranele noastre plate IGZO.

Capabilă să ofere definiție și luminozitate ultraînalte cu un consum foarte redus de energie, în același timp aplicând noi standarde pentru timpul de reacție al aplicațiilor cu ecran tactil, tehnologia noastră JGZO a revoluționat industria și continuă să permită designerilor să-și realizeze ideile.

Cea mai recentă inovație de la Sharp este lansarea tehnologiei UV2A. Combinația noastră inovativă de materiale brevetate dezvoltate de noi asigură un contrast supraînalt pentru cea mai eficientă iluminare a ecranului cu scopul de a oferi cel mai redus consum de energie, în același timp afișând culori aprinse și rezoluție a imaginii supraînalte.

Această tehnologie crează un nou tip de ecran LCD ce semnalează evoluția unei noi generații de ecrane LCD.

Excelența noastră tehnică și determinarea pentru a menține impulsul tehnologic vor continua să ne conducă să dezvoltăm noi tehnologii și vor aduce viitorul mai aproape.