Contactaţi-ne

Document administrativ

Administrarea unei organizații necesită producerea eficientă și în siguranță a documentelor. Pentru a susține o productivitate mai mare și o activitate fără întreruperi, Sharp oferă o varietate de MFP-uri ușor de folosit.

Nu numai că sunt eficiente din punct de vedere energetic pentru a reduce cheltuielile de funcționare, dar sunt și extensibile pentru a răspunde nevoilor în creștere. Și prin intermediul platformei de dezvoltare software OSA, proprietare a Sharp, MFP-urile dumneavoastră devin centre integrate pentru o multitudine de aplicații comerciale.

Prin urmare, ori de câte ori sunteți în căutarea eficienției la birou sau a performanței de volum mare, Sharp are soluțiii pentru birotică pentru a vă răspunde nevoilor.

Producție de imprimare

Aceste imprimante multifuncționale color și alb-negru de mare viteză sunt ideale pentru Departamentele corporative repografice (CRD), pentru imprimare internă și pentru orice mediu de protucție de bază. Sunt rezistente, sigure și, surprinzător, eficiente energetic, oferind posibilitatea de imprimare a unor volume mari dispunând de o gamă largă de opțiuni de finalizare.

În plus, o varietate de funcții de ajustare automată permit acestor dispozitive să mențină constant o calitate înaltă.

Soluții de software optimizate

 • Soluții de software optimizate

  Companiile trebuie să îşi optimizeze în permanenţă modul de lucru - indiferent de provocările cu care se confruntă. Pe baza avantajelor demonstrate ale imprimantelor multifuncționale Sharp, gama noastră de Soluții Software Optimizate a fost concepută pentru a vă ajuta să vă reduceți costurile de imprimare și copiere, pentru a vă permite să vă folosiţi mai eficient resursele, pentru a crea documente și pentru a permite accesul facil la acestea și pentru a asigura caracterul auditabil şi sigur al acţiunilor.

 • Administrarea ieşirilor

  Companiile sunt supuse unei presiune crescânde de a obţine o valoare mai mare din activele lor - de a face lucrurile mai rapid și mai eficient. Totuşi, vă puteți controla costurile doar în cazul în care aveți posibilitatea să le cuantificaţi. Prin urmare, Soluţiile de Imprimare Optimizată Sharp vă ajută să monitorizați și să vă administraţi utilizarea imprimantei şi a copiatorului, în mod proactiv, astfel încât să puteți urmări și recupera costurile, să reduceţi utilizarea neautorizată și  deșeurile și să economisiţi timp și resurse.

 • Captură din document

  Costul real al documentelor nu vine din producţia lor, ci din gestionarea acestora. De fiecare dată când sunt manipulate - pentru organizare, indexare, arhivare, distribuire, extragere sau refolosire - fluxul de lucru devine mai complex. Soluțiile de Scanare Optimizat Sharp vă oferă control total, astfel încât să puteți organiza, stoca și partaja documente în mod eficient, indiferent cum sunt create sau folosite, prin procese automatizate care economisesc timp și previn erorile costisitoare.

 • Aplicaţiile mobile

  Ritmul afacerilor accelerează, iar oamenii îşi doresc acum să acceseze informații utilizând o gamă largă de dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete. Soluţiile Mobile Optimizate Sharp oferă angajaților dumneavoastră o modalitate de a se conecta rapid la dispozitivele lor de birou - oriunde s-ar afla și indiferent ce fac - astfel încât să  îşi poată imprima, scana și partaja, în condiţii de siguranţă, documentele folosind orice dispozitiv mobil modern, atunci când sunt în deplasare.

 • Fluxul de lucru şi managementul documentelor

  Informaţiile reprezintă nucleul oricărei organizaţii, deoarece, cu cât ştii mai multe, cu atât te descurci mai bine.  Optimised Workflow Solutions de la Sharp contribuie la reducerea costurilor şi eficientizează sarcinile repetitive, restabilind productivitatea companiei de care aveţi nevoie pentru a obţine şi a menţine o creştere profitabilă.  Soluţiile noastre cloud şi în locaţie asigură faptul că informaţiile esenţiale companiei pot fi accesate oricând şi oriunde, de pe aproape orice fel de dispozitiv, ceea ce facilitează un proces decizional mai bun şi permite o colaborare mai productivă între grupurile de lucru şi în cadrul acestora.

 • Managementul dispozitivelor

  Mai mult decât orice alte echipamente de birou, imprimantele, copiatoarele şi multifuncţionalele necesită atenţie continuă - chiar dacă numai pentru a le menţine alimentate cu toner şi hârtie. Şi, de fiecare dată când un echipament devine nedisponibil, productivitatea a zeci de angajaţi poate fi compromisă.  Optimised Managing Solutions de la Sharp sunt special concepute pentru a facilita gestionarea flotei dvs. de multifuncţionale, uşurându-vă munca şi reducând costurile de exploatare. Întreruperile sunt reduse la minimum, timpii de inactivitate sunt reduşi, iar productivitatea este menţinută în fiecare grup de lucru din cadrul companiei.

 • Soluții de producție

  Serviciile de imprimare trebuie să funcționeze eficient pentru a satisface nevoile clienților - indiferent de provocările pe care le întâmpină. Bazat pe punctele tari ale dispozitivelor de mare viteză Sharp, soluțiile noastre opționale pentru fluxul de activități maximizează capacitatea serviciilor dumneavoastră de printare cu opțiuni de pregătire pentru tipar, de pregătire a formei pentru tipar și de gestionare a culorilor integrate în dispozitivul nostru. Aceste soluții permit ajustări rapide, mărind timpul necesar pentru operatorul dumneavoastră să reacționeze și să evite greșeli costisitoare.

Piețe verticale

 • Piețe verticale

  Sharp oferă o gamă largă de produse pentru agenții guvernamentale, instituții de învățământ, centre medicale și diverse piețe comerciale. Sharp vă asigură capacitatea de reacție şi calitatea înaltă dorită.

 • Conducere

  Reducerea costurilor și fiabilitatea produselor sunt factori importanți pe piața conducerii. Sharp oferă o varietate de produse de înaltă tehnologie ce pot fi utilizate de către birourile guvernamentale.

  Sharp susține guvernul și autoritățile locale în îndeplinirea cerințelor de siguranță cu ajutorul imprimantelor noastre multifuncționale premiate ce au protecție încorporată pentru documente și opțiuni de securitate sporită, inclusiv o opțiune pentru sfârșitul termenului de leasing ce acoperă toate datele, inclusiv documentele arhivate, datele de utilizator, statutul profesional, agenda și cartea de adrese.

 • Educație

  Centrele de copiere, departamentele și bibliotecile au nevoie de gestionarea documentelor și de verificări. Prin plasarea unei valori monetare pe printare și transferând volumul de la imprimantele desktop la dispozitivele multifuncționale mai eficiente, școlile pot reduce volumul și costurile de printare și pot îmbunătăți sustenabilitatea. Imprimantele multifuncționale Sharp protejează datele studenților prin utilizarea codurilor de cont, profilurilor de utilizator/de grup, parolelor sau conturilor de utilizator externe conținute într-un server LDAP sau Active Directory.

 • Legal

  Gestionarea documentelor și confidențialitatea clienților sunt cruciale în domeniul legal. Sharp susține firmele de avocatură în protejarea datelor clienților cu ajutorul imprimantelor noastre multifuncționale premiate ce au protecție încorporată pentru documente și opțiuni de securitate sporită, inclusiv o opțiune avantajoasă pentru sfârșitul termenului de leasing ce acoperă toate datele, inclusiv documentele arhivate, datele de utilizator, statutul profesional, agenda și cartea de adrese.

 • Sănătate

  Îngrijirea pacienților și reducerea costurilor sunt de o importanță capitală în sectorul sănătății. Sharp oferă o varietate de produse de înaltă tehnologie ce pot fi utilizate în zonele de recepție ale spitatelor, în sălile pacienților, în birourile administrative și în mediile de studiu. Recunoscute ca fiind în topul securității documentelor, imprimantele multifuncționale Sharp asigură că datele pacienților sunt în siguranță.

 • Ospitalitate

  Sharp oferă produse de înaltă tehnologie pentru zonele de recepție, sălile de conferință, camerele de hotel și birourile administrative ce pot da valoare și genera venituri pentru industria ospitalieră.

  Opțiunile avansate, dar totuși ușor de folosit ale imprimantelor multifuncționale Sharp permit vizitatorilor să trimită și să primească cu ușurință faxuri, să printeze de pe USB și să scaneze pe email, să trimită fax sau FTP. Personalul de la recepție poate scana cu ușurință și trimite copii ale facturilor și chitanțelor direct pe email. Și să nu uităm departamentul hotelier de catering; carduri de meniu pentru facilitățile restaurantului și pentru camerele de banchet pot fi printate la cerere.

 • Corporativ

  Întreprinderile și grupurile de lucru se bazează pe imprimantele multifuncționale pentru a genera rapoarte, pentru a publica broșuri și pentru a crea prezentări de înaltă calitate și care exprimă profesionalism. Imprimantele multifuncționale reprezintă legătura naturală între informație și modul în care oamenii o utilizează, motiv pentru care Sharp oferă un set cuprinzător de securitate proiectat să furnizeze clienților noștri o abordare accesibilă pentru a securiza informațiile confidențiale. Susceptibil la cerințele multor întreprinderi, Sharp combină o incripție inițială cu multiple suprascrieri ale datelor, asigurând un nivel mai ridicat de securitate comparat cu procesele actuale utilizate de alți producători.