Contactaţi-ne

Conectaţi-vă cu noi la ISE 2017

Veniţi şi descoperiţi portofoliul nostru extins la ISE 2017, în perioada 7–10 februarie, la Amsterdam RAI, Salonul 12, Standul E76

Vom fi la ISE 2017, unde vom dezvălui noile noastre produse impresionante pentru 2017 şi mai departe! Împreună cu o mulţime de surprize grozave şi cu portofoliul nostru extins de produse pe care le puteţi testa personal.

De asemenea, vom organiza demonstraţii interactive live, care vor prezenta modul în care colaborarea cu noi vă poate ajuta să vă deblocaţi potenţialul ascuns cu clienţii din sectorul educaţiei, sectorul corporativ, al comerţului cu amănuntul şi al evenimentelor.

Pentru a primi biletul dvs. gratuit pentru ISE 2017, faceţi clic pe linkul de mai jos pentru înregistrare - nu uitaţi să folosiţi codul nostru unic: 703791.

Partener Sharp pentru soluţii de panouri informative digitale la ISE 2017

Pentru ISE 2017, suntem entuziasmaţi că lucrăm cu CityMeo, în calitate de partener pentru panouri informative digitale, consolidându-ne, astfel, oferta de soluţii

CityMeo oferă o soluţie de panouri informative digitale uşor de folosit, care simplifică modul în care comunicaţi. Platforma sa bazată pe cloud oferă numeroase caracteristici performante, inclusiv un instrument pentru crearea de conţinut, actualizări de conţinut în timp real, difuzare contextualizată şi o interfaţă colaborativă de management al ecranelor. Analizele integrate în timp real vă permit să vă monitorizaţi cu precizie comunicările de oriunde şi de pe toate dispozitivele, inclusiv tablete şi telefoane. Instruirea durează câteva minute, chiar şi pentru operatori fără aptitudini tehnice.

Categorii: panouri informative digitale; rezidenţial; comercial

Site web: www.citymeo.io

Solicitaţi o întâlnire cu unul dintre experţii noştri în soluţii vizuale

Solicitaţi o întâlnire personală cu experţii noştri, pentru a afla cum puteţi debloca conectivitatea şi productivitatea pentru clienţii dvs. Completaţi formularul şi un membru al echipei noastre va lua legătura cu dvs.

loading