Contactaţi-ne

Soluții documente

În 1972, ne-am prezentat cu mândrie primul fotocopiator, urmat de o gamă de noi copiatoare digitale rapide și sisteme multifuncționale, la sfârșitul anilor nouăzeci. În prezent, producția noastră de imprimante/copiatoare la nivel mondial a depășit deja 13,5 milioane de unități și vom continua să producem unele dintre cele mai puternice și populare dispozitive digitale de documente din lume.
Domeniile noastre de expertiză se extind dincolo de hardware de înaltă performanță și tehnologie avansată cu laser. De asemenea, vom concepe soluții puternice care să vă asigure practici de lucru mai rapide, mai eficiente și care să sporească nivelul de productivitate la locul de muncă al tuturor.
Gama noastră actuală include o gamă largă de dispozitive, începând de la copiatoare care economisesc spaţiu şi până la sisteme multifuncționale alb-negru și color de mare viteză extrem de versatile. Având în vedere că producem şi toner, nu doar componente hardware, vă garantăm calitate optimă de la prima pagină până la ultima.

Soluții vizuale

Afacerea ecranelor profesioniste cere standarde stricte pentru o varietate de piețe și aplicații. Chiar dacă toate situațiile prezintă propriile provocări, toate sunt unite prin cerința de soluții eficiente și de încredere ce sunt dezvoltate să îndeplinească propriile cerințe specifice.

De la presiunea din sala de ședințe a companiilor la aplicații complexe destinate expunerii publice, la Sharp deținem experiența și expertiza pentru a dezvolta cele mai bune soluții inovative pentru a livra ecrane de înaltă calitate pentru orice scenariu.

Cu o tehnologie inovativă și foarte specifică combinată cu un angajament în ce privește excelența în tot ceea ce facem, avem încredere absolută că există o soluție vizuală de la Sharp originală și foarte efectivă pentru orice provocare de pe piața verticală.

Soluții energetice

Sharp este  lider la nivel mondial în soluții de energie solară. Și nu doar de putin timp - experienta de peste 55 de ani este o dovadă a moștenirii noastre, a stiintei , și a fiabilității.

Ca centru de competență pentru soluții energetice conectate oferim:

  • Module solare pentru producerea de energie ecologică
  • Capacitate de stocare a acumulatorului pentru utilizarea independentă în timp a energiei stocate
  • Managerul energetic ”Smart Chap” pentru monitorizarea și controlul utilizării energiei

Sharp produce energie intr-un  mod ecologic și o folosește cu înțelepciune, pentru a permite un stil de viață mai confortabil, aducând o contribuție pozitivă societății la scară globală.